Japan vs Kroatia – Oddstips VM 2022

Japan vant sin gruppe foran både Tyskland og Spania som ikke mange hadde forventet. Nå håper de å vinne mot nok en europeisk gigant når Kroatia venter i første sluttspillrunde. Kroatia ble nummer to i gruppen sin bak Marokko, men foran Belgia og Canada. Hvem har det som skal til for å gå videre til kvartfinalen? Forvent en spennende kamp mellom to lag som spillet bra i VM i Qatar.

Dato: 5. desember 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)
Dommer: I Elath (USA)

Få en oddsbonus hos Norges Spill og spill på kampen

Japan vant sin gruppe til tross for tøff motstand

Ikke mange ville trodd at Japan skulle vinne sin gruppe foran både Spania og Tyskland. De vant nettopp mot disse to gigantene og det eneste tapet i gruppespillet kom mot Costa Rica. Nå har Japan en vanskelig motstander når laget møter Kroatia, som kom til VM-finalen 2018 i Russland.

Kroatia sikter mot nye suksesser

Erfarne Kroatia har vokst i dette VM. Laget tok 5 poeng i gruppespillet og ble nummer to i sin gruppe bak Marokko. Da er det nok ikke laget å ha noen innvendinger mot å få Japan inn i i første runde av sluttspillet. Luka Modric og spillerne hans har vært sterke og sluppet inn kun 1 mål i turneringen.

Kroatia rykker frem

Kroatia er favoritter til å vinne kampen og selv om Japan imponerte, tror vi de får det tøft mot Kroatia som ser sterke ut. De har rutinen med å gå langt i mesterskap og en tropp som vet hvordan de skal vinne sluttspillkamper og oddsekspertene holder Kroatia som favoritter.. Dermed tror vi de har det som skal til for å vinne mot et entusiastisk Japan. Vi spiller Kroatia som vinner til odds 2,00 på Norges Spill.

Vårt oddstips: Kroatia vinner mot Japan til odds 2,00 på Norges Spill.

Team Bettingsspecialisten

Få en oddsbonus hos Norges Spill og spill på kampen