England vs Senegal – Oddstips VM 2022

Three Lions er favoritter til å vinne mot Senegal i første runde av sluttspillet i VM 2022. England vant sin gruppe foran USA, Wales og Iran og vil nå håpe å gå videre til kvartfinalen der Frankrike sannsynligvis venter. Men samtidig er det ingen enkel motstand ettersom Senegal har gjort det bra i dette VM-sluttspillet. Hvem har det som skal til for å gå videre til kvartfinalen? Vi håper på en underholdende kamp.

Dato: 4. desember 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Dommer: I Barton (El Salvador)

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på VM 2022 i Qatar

England forventes å vinne kampen

England har virkelig presset på seg. Skulle de tape mot Senegal, ville det vært en skikkelig fiasko. De har et betydelig bedre lag og flere spillere som kan avgjøre. England gikk lett videre etter 6-2 mot Iran, 0-0 mot USA og 3-0 mot Wales. Fremfor alt så spillet bra ut i de to seirene. Har de det som trengs for å vinne mot Senegal også? Oddsekspertene holder dem som klare favoritter.

Senegal har kommet til kvartfinale tidligere

Senegal gjorde sitt første VM 2002 og gikk deretter videre fra gruppen. Da gikk de også til kvartfinale. Nå er de en kamp unna å gjenta bragden, men da kreves det en oppsiktsvekkende seier mot et engelsk lag som ser utrolig sterke ut. Men Senegal har dyktige spillere til tross for at de mistet sin største stjerne Sadio Mane i forkant av VM.

Vi tror England vinner

England er favoritter og burde ikke ha noe problem med å vinne mot Senegal. De har et sterkt lag og spillere som er i god form. Selv om Senegal er et dyktig lag, tror vi England har det som skal til for å vinne kampen og gå til kvartfinalen i dette VM-sluttspillet. Vi spiller England som vinner til oddsen 1,53 hos Betsson.

Vårt odds: England vinner mot Senegal til odds 1,53 hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på VM 2022 i Qatar