Brasil vs Sør-Korea – Oddstips VM 2022

Brasil skal spille sluttspillkamp igjen og er klare favoritter før møtet mot Sør-Korea. Men Brasil må være på topp om de skal gå videre til kvartfinalen der vinneren mellom Japan og Kroatia venter. Skulle Brasil tape, ville det være en skikkelig overraskelse, spesielt med Neymar tilbake. Alt annet ville være en stor skam, og til tross for tapet sist, ser Brasil sterke ut i dette verdensmesterskapet. Kan de avfeie Sør-Korea slik hele fotballverden forventer?

Dato: 5. desember 2022
Avspark: 20:00
Arena: Stadium 974 (Doha)
Dommer: C Turpin (Frankrike)

Få en oddsbonus hos Uberlucky og spill på fotball-VM i Qatar

Brasil vil bare vinne

Fotballfans håper på Brasil og Argentina i semifinalen, men da må Brasil først vinne mot Sør-Korea i Fotball-VM. Brasil vant sine to første kamper, men valgte deretter å hvile store deler av laget mot Kamerun. Så ble det også tap, men Brasil vant likevel sin gruppe. Neymar ble skadet i det første møtet og har gått glipp av de to siste kampene. Nå er han imidlertid tilbake i spillet.

Sør-Korea ledes av Heung-Min Son

Sør-Korea var 1 poeng foran den avgjørende gruppespillkampen mot Portugal. De befant seg også i en ulempe i kampens femte minutt og da så avansementet ut til å være langt unna. Men etter en utligning av Kim Young-Gwon og deretter 2-1 i tilleggstid av Hwang Hee-Chan, gikk laget sensasjonelt videre på bekostning av Uruguay og Ghana. Men nå venter mye tøffere motstand når Brasil er motstander.

Brasil vinner ifølge ekspertene

Ser vi på hva oddsekspertene sier, blir dette en enkel seier for Brasil. De har et dyktig lag og hadde råd til å hvile nøkkelspillerne sine i den siste kampen mot Kamerun. Nå tror vi at de har det som skal til for å komme seg ganske enkelt frem mot Sør-Korea. Derfor spiller vi Brasil som vinner til oddsen 1,26 hos Uberlucky.

Vårt oddstips: Brasil vinner mot Sør-Korea til oddsen 1,26 på Uberlucky

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Uberlucky og spill på fotball-VM i Qatar