Nederland vs Argentina – VM 2022 oddstips

Nederland tok seg til kvartfinalen etter å ha vunnet komfortabelt mot USA 3-1 sist. Nå venter Argentina, som vant mot Australia med 2-1. Begge lag har hatt en ganske enkel vei til kvartfinalen og nå håper de å ta seg videre til semifinalen. Spørsmålet er hvilket av lagene som er sterkest i denne spennende kvartfinalen?

Dato: 9/12 – 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Dommer: A Lahoz (Spania)

Få en bettingbonus hos LeoVegas

Nederland er sterke defensivt

Det nederlandske landslaget tok syv poeng i gruppespillet etter seire mot Qatar og Senegal og uavgjort mot Ecuador. Så ventet USA i første sluttspillrunde hvor det nederlandske laget vant enkelt 3-1. Nå er det imidlertid tøffere motstand når Argentina er motstander. Hvis Nederland kan finne et annet nivå i spillet sitt, kan det bli en semifinale. Argentina har ikke overbevist i VM 2022 slik mange hadde forventet.

Argentina er favoritter

Hvis vi ser på hva oddsekspertene sier, er Argentina favorittene. De åpnet gruppespillet med et sjokktap mot Saudi-Arabia, men vant påfølgende kamper mot Mexico og Polen. I den siste kampen møtte de Australia og vant 2-1 men det var et stykke unna. Lionel Messi gjør sitt siste verdensmesterskap og drømmer om gull. Men skal det bli gull til Argentina, må laget spille betydelig bedre enn de har gjort så langt under turneringen.

Hvem går videre til semifinalen?

Det ser ut til at det kan bli en svært interessant kamp mellom to lag som håper å nå semifinalen. Argentina er favoritter og forventes å vinne, men Nederland har vist en veldig god defensiv prestasjon. Ikke regn med for mye action da begge lag har vært ganske forsiktige under VM 2022. Men vi tror Argentina vil vinne kampen og spiller dem som vinnere til oddsen 2,20 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Argentina vinner mot Nederland til odds 2,20 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos LeoVegas