England vs Frankrike – VM 2022 Oddstips

En av de mest spennende kampene i dette VM er helt klart kampen mellom England og Frankrike. Dette er to ekstremt dyktige lag som imponerte stort under VM. England med sine unge spillere og Frankrike med sitt sterke lag ledet av Kylian Mbappe. Oddsen peker mot en ekstremt tett kamp, ​​men det kan virkelig ende uansett i det store høydepunktet i dette VM så langt. Vi gleder oss veldig til kampen.

Dato: 10/12 – 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Dommer: W Sampaio (Brasil)

Få en oddsbonus hos Nordicbet og bruk den på VM 2022

England ønsker å nå semifinalen igjen

England nådde semifinalen i VM i 2018 og er nå én kamp unna å nå topp 4 i verden igjen. Under turneringen var det de unge spillerne som imponerte mest, med spesielt Sakha og Bellingham som virkelig dyktige spillere. Nå venter imidlertid den vanskeligste utfordringen så langt i VM når den regjerende verdensmesteren Frankrike står for motstanden.

Frankrike kan vinne VM to mesterskap på rad

For Frankrike handler det om å gjøre noe ingen nasjon har gjort siden Brasil vant VM i 1958 og 1962. Vinner de VM igjen, vil de være den andre nasjonen noensinne som forsvarer et VM-gull. Laget ser sterkt ut med spesielt Kylian Mbappe i strålende form. Han har vært det store utropstegn i turneringen, og scoret fem mål som er mest av noen. Vil han senke England også?

Blir en jevn kamp

Det blir garantert en jevn kamp mellom to lag som drømmer om semifinale. Begge lag har vært gode under turneringen, men Frankrike har flere spillere som kan avgjøre. Fremfor alt har de en bedre backlinje og oddsekspertene mener Frankrike er litt sterkere. Vi tror de går videre til semifinalen og spiller Frankrike på å nå semifinalen til oddsen 1,80 hos Nordicbet.

Vårt oddstips: Frankrike når semifinalen (inkludert ekstraomganger og straffer) til odds 1,80 hos Nordicbet.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Nordicbet og bruk den på VM 2022