Marokko vs Portugal – Oddstips VM 2022

Marokko og Portugal møtes i en kvartfinale i VM 2022 og det kan bli en høyst interessant kamp mellom to dyktige lag som har sine styrker i ulike deler av laget. Portugal har en sterk offensiv og vant sin siste kamp med knallbra 6-1 mot Sveits. Marokko har på sin side tatt seg til kvartfinalen takket være et sterkt forsvar. Blir det en heftig duell som mange spår, eller vil ett av lagene komme komfortabelt til semifinalen?

Dato: 10/12 – 2022
Avspark: 16:00
Arena: Al Thumama Stadium (Doha)
Dommer: F Tello (Argentina)

Få en oddsbonus hos Betsson for VM 2022

Marokko har overrasket positivt

Marokko vant sin gruppe foran både Belgia og Kroatia. I første sluttspillrunde mot Spania sto det 0-0 etter ordinær tid og ekstraomganger. Da viste Marokko sin styrke i straffesparkkonkurransen og kunne dermed nå sin første kvartfinale i VM noensinne. Nå gjenstår det å se om de kan bli Afrikas første nasjon noensinne til å nå semifinalen. Det ville mildt sagt vært en imponerende bragd.

Portugal er favoritter ifølge oddsekspertene

Ser vi på oddsekspertene tror de Portugal kommer videre. De har en fryktet angrep, men vil også møte det kanskje beste forsvaret i turneringen. Marokko har bare sluppet inn ett mål i VM så langt. Men Portugal scoret seks mål i sin siste kamp og har et fryktinngytende angrep. Landslagskapteinen velger å stikke til  Goncalo Ramos igjen til fordel for Cristiano Ronaldo. Det var mildt sagt vellykket sist da Ramos scoret hattrick.

Blir en spennende kamp

Vi tror det blir jevnt og at det kan ta ekstra tid eller straffer for å avgjøre en vinner. Derfor velger vi å spille uavgjort i ordinær tid og få odds 3,50 hos Betsson.

Vårt oddstips: Kvartfinalen mellom Marokko og Portugal ender uavgjort til oddsen 3,50 hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Betsson for VM 2022