Argentina vs Kroatia – Oddstips VM semifinale 2022

Argentina har fått mye kritikk etter sine handlinger i kvartfinalen mot Nederland da de, etter å ha vunnet på straffe, hånet sine motstandere. Nå skal de møte Kroatia, som for andre strake VM-sluttspill på rad spiller semifinale i VM. Sist gang vant de semifinalen og gikk til finalen og nå gjenstår det å se om de klarer å gjenta bragden. Eller vil Lionel Messis Argentina nå sin andre verdenscupfinale siden 2014? I løpet av tirsdag kveld får vi svaret.

Dato: 13/12 – 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Dommer: D Orsato

Få en oddsbonus hos Betsafe

Argentina er favoritter til å nå finalen

Argentina håper å nå sin andre finale siden 2014. Da tapte de for Tyskland i finalen og nå håper de på et annet resultat. Lionel Messi og teamet hans har vokst inn i turneringen etter det sjokkåpne åpningstapet mot Saudi-Arabia. Nå gjenstår det å se om de har det som skal til for å vinne mot et Kroatia som sikter mot sin andre strake finale.

Kroatia sikter mot nok en finale

Luka Modric og hans Kroatia har sikte på nok en VM-finale, og de har imponert på en stor måte ved VM i 2022. De kommet videre fra gruppespillet og har deretter vunnet mot både Japan og Brasil på straffe. Nå gjenstår det å se om de har det som skal til for å slå ut Lionel Messis Argentina også eller hvordan det ender mellom de to gigantene?

Hvem kommer til finalen?

Ser vi på oddsekspertene er det Argentina som er ganske klare favoritter til å nå finalen i VM 2022. Men det blir ingen enkel oppgave å møte Kroatia, som tok seg til finalen i forrige VM og som har vist seg ekstremt vanskelig å slå under dette VM også. Vi tror imidlertid Argentina er sterke nok til å avgjøre dette over 90 minutter. Derfor spiller vi Argentina som vinner til oddsen 1,83 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Argentina vinner mot Kroatia til oddsen 1,83 hos Betsafe.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Betsafe