Frankrike vs Marokko – Oddstips VM 2022 Semifinale

Regjerende verdensmestere Frankrike er en kamp for nok en finale og vil ikke ha noe imot at Marokko er motstanderen. Riktignok et Marokko som har holdt nullen i fire av sine fem VM-kamper og også er ubeseiret i turneringen. Nå gjenstår det å se om Frankrike kan vinne som forventet eller om vi får se enda en overraskelse i VM 2022. Uansett gleder vi oss veldig til kampen mellom de to nasjonene.

Dato: 14. desember 2022
Avspark: 20:00
Arena: Al Bayt Stadium (Al Khor)
Dommer: Caesar Arturo Ramos (Mexico)

Få en oddsbonus hos Nordicbet og bruk den på VM-semifinalen

Frankrike er favoritter

Ser vi på oddsekspertene tror de helt klart at Frankrike kommer videre. De har Kylian Mbappe og en Giroud som har vist god form. Frankrike vant sin gruppe foran Australia, Danmark og Tunisia. De vant deretter mot Polen i den første sluttspillrunden og deretter mot England i kvartfinalen. Nå venter Marokko, som er ekstremt vanskelig å slå og fremfor alt vanskelig å score mot.

Marokko har imponert stort

Ikke mange hadde trodd at Marokko skulle vinne gruppen med både Belgia og Kroatia som motstandere. Men Marokko seiret og vant gruppen sin uten å tape. De har siden slått ut Spania og Portugal i sluttspillet og er nå i sin første semifinale noensinne. Kan de overraske enda mer og nå finalen i VM 2022? Det ville vært en bragd på nivå med Hellas EM-gull i 2004.

Hvem vinner og går til finalen?

Det er en grunn til at Frankrike er favoritter. De har bedre spillere og har vært i denne situasjonen før. Samtidig er det umulig å komme unna at Marokko er et lag som har vist seg ekstremt vanskelig å slå. Verken Kroatia, Belgia, Spania eller Portugal har klart å score mot Marokko. Men vi tror sagaen slutter for denne gang. Derfor spiller vi Frankrike som vinner til oddsen 1,59 hos Nordicbet.

Vårt oddstips: Frankrike vinner mot Marokko til odds 1,59 hos Nordicbet.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Nordicbet og bruk den på VM-semifinalen