Argentina vs Frankrike – Oddstips VM 2022-finalen

Tiden er inne for den største fotballkampen og to tidligere verdensmestere stilles opp mot hverandre. Både Argentina og Frankrike har vunnet VM 2 ganger hver og er nå én kamp unna å ta sitt tredje VM-gull. Hvem vinner VM-gullet i 2022? Søndag får vi svaret på hvilket lag som vinner turneringen og dermed blir verdensmestere i fotball.

Dato: 18/12 2022
Avspark: 16:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Dommer: S Marciniak (Polen)

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på VM-finalen

Argentina har ikke vunnet siden 1986

Argentina har to VM-gull da de vant turneringen på hjemmebane i 1978 og i Mexico i 1986. De var også i finalen i 2014, men tapte for Tyskland. Nå gjenstår det å se om de kan ta nasjonens tredje VM-gull og Lionel Messis første gull noensinne. Messi har vunnet alt det er å vinne på klubbnivå så vel som Copa América med Argentina. Som 35-åring spiller han nå den viktigste kampen i livet for å få det eneste trofeet han mangler.

Frankrike har vært i denne situasjonen før

Mange på det franske landslaget var med da nasjonen vant VM i 2018 og har derfor erfaring med å vinne et fotball-VM. Nå har de sjansen til å bli den andre nasjonen noensinne til å forsvare et VM-gull. Det ville selvsagt vært enormt imponerende og ser vi på oddsen med oddsekspertene er Frankrike en av favorittene selv om det er ekstremt jevnt på forhånd.

Lionel Messi får løfte trofeet

Lionel Messi er en av verdens beste spillere gjennom tidene om ikke den beste. Nå kan han bli historisk og nå tyder mye på at han klarer å løfte trofeet for Argetinaen sin. Vi tror at Argentina har det som skal til for å sikre VM-gullet og vi satser på at de vinner til oddsen 2,85 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Argentina vinner over Frankrike til odds 2,85 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på VM-finalen