Manchester United vs Everton – Oddstips FA-cupen

Det er på tide at klubbene i Premier League går inn i FA-cupen. Manchester United har vist god form i det siste og møter nå et ut-of-form Everton hjemme på Old Trafford. Everton gikk fra å scåre poeng borte mot Manchester City på nyttårsaften til å tape 1-4 hjemme mot Brighton. For United er det viktig å fortsette den fine formen som gjorde at laget hadde fire strake seire uten å slippe inn mål.

Dato: 6. januar 2023
Avspark: 21:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Dommer: D England

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på FA-cupen

Manchester United er i god form

Etter VM har Manchester United vunnet fire strake kamper og har 9-0 i målforskjell. Visst, de har møtt Burnley, Nottingham, Wolves og Bournemouth, men de har vært solid innsats. Derfor er laget ifølge oddsekspertene ganske klare favoritter til å vinne kampen mot Everton i FA-cupen. Alt tyder på at de lykkes med dette. Ten Haag hvilte også flere spillere i den siste kampen og bør kunne stille et slagkraftig lag på banen.

Everton er i krise

Etter VM har Everton tapt mot Wolves og Brighton, men klarte uventet å ta poeng borte mot Man City i Premier League. Det er kampen mot Man City laget må ta med seg før møtet mot United. Men samtidig så det ikke bra ut i det hele tatt sist. 1-4 mot Brighton er ikke et resultat Frank Lampard kan være fornøyd med. Det ryktes at han blir sparket, kampen mot United kan bli hans siste som manager for Everton.

United vinner og går videre til neste runde

Selv om alt kan skje i FA-cupen, er det vanskelig å se at Everton kan true et United som er ekstremt formsterkt. Mye tyder på at det blir United som går videre til neste runde. Av denne grunn spiller vi Manchester United som vinner til oddsen 1,40 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Manchester United vinner mot Everton til odds 1,40 på LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos LeoVegas og spill på FA-cupen