Manchester City vs Wolves – Oddstips Premier League

Etter en tøff periode med tap i EFL Cup mot Southampton og derbytap mot United, viste Manchester City klasse i møtet mot Tottenham torsdag. Fremfor alt var Haaland tilbake på notene da han scoret utligningen. Nå venter nok en hjemmekamp og dårligere motstand. Haaland og gjengen burde ikke ha noe problem med å vinne mot Wolves i Premier League hvis vi ser på hva oddsekspertene sier. Alt tyder på en komfortabel seier hjemme på Etihad Stadium.

Dato: 22. januar 2023
Avspark: 15:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Dommer: D Coote (England)

Få en oddsbonus hos Betinia og spill på Premier League

Manchester City er favoritter

Etter to påfølgende nederlag kunne fansen på Etihad igjen glede seg med laget sitt. De lå under 0-2 ved pause mot Tottenham, men kom ut som et nytt lag i andre omgang. Fire mål gjorde at laget tok hjem seieren og Haaland scoret igjen. Det var nordmannens 22. mål i Premier League denne sesongen og dermed øker han avstanden til toeren Harry Kane, som står med 15 mål. Nå gjenstår det å se om laget kan vinne og bygge en ny trend med seire foran den kommende seriefinalen mot Arsenal i Premier League.

Wolves trenger poeng for å holde seg oppe

Wolves er bare to poeng over nedrykk. Men to seire og uavgjort på de fire siste kampene har uansett tatt laget opp på 16. plass på tabellen. Men vi ser det som direkte usannsynlig at de kan true Manchester City og ta poeng. Det ville være en ekstraordinær overraskelse.

Manchester City vinner lett

Vi tror Manchester City vil vinne dette møtet lett. Wolves skal ikke være i stand til å motarbeide Manchester City. Etter å ha gått uten mål i to strake kamper, scoret Haaland igjen mot Tottenham. Vi tror han kommer til å score mot Wolves også. Derfor spiller vi Haaland som målscorer til oddsen 1,49 hos Betinia.

Vårt oddstips: Haaland scorer til odds 1,49 hos Betinia.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Betinia og spill på Premier League