Gibraltar vs Frankrike – Oddstips EURO 2024 Kvalifisering

Det er mye fotballunderholdning på vei under landslagspausen, og en av de mest interessante kampene er mellom Gibraltar og Frankrike. Når vi ser på oddsen hos bettingspesialisten, er det Frankrike som er de klare favorittene. Men i en kamp som denne, kan målene komme raskt. Hvem vil komme ut på topp i denne kampen?

Dato: 16. juni 2023
Avspark: 21:45
Arena: Estádio Algarve (Portugal)

Hent en oddsbonus hos LeoVegas og spill på Euro 2024 kvalifisering

Gibraltar søker første seier

Gibraltars femte forsøk på å kvalifisere seg for en større turnering har igjen fått en elendig start etter å ha mottatt påfølgende 3-0-nederlag mot Hellas og Nederland. Det betyr at FIFA’s 201. rangerte nasjon nå har tapt alle sine 40 kamper i kvalifiseringskamper.

Frankrike med sterk start

Frankrike vil ikke bry seg om hvor de spiller gitt at deres kvalifiseringskampanje startet på best mulig måte, etter å ha konsolidert sin 4-0-seier over Nederland med en klinisk 1-0-seier borte mot Irland. Selv om det fortsatt er tidlig, virker Didier Deschamps menn godt på vei til kontinentets største finaler i Tyskland neste år. Frankrike spilte i VM-finalen så sent som i desember i VM i Qatar, men tapte mot Argentina i finalen. Nå venter Gibraltar, som blir en munnfull.

Forventer mange mål

Vi forventer en høytscorende kamp mellom Gibraltar og Frankrike. Begge lagene har hatt en variert start på Euro 2024-kvalifiseringen. Gibraltar har fortsatt ikke funnet fotfestet, mens Frankrike har vist frem styrken i laget sitt. Vi tror det blir en målrik kamp, med over 4,5 mål. Derfor satser vi på over 4,5 mål i kampen mellom Gibraltar og Frankrike til oddsen 1,57 hos LeoVegas.

Vårt spilltips: Over 4,5 mål i kampen mellom Gibraltar og Frankrike til oddsen 1,57 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos LeoVegas og spill på Euro 2024 kvalifisering.