Danmark vs Nord-Irland – Oddstips EURO 2024 Kvalifisering

Det er flere spennende kamper å se fram til under landslagspausen, og en av dem er Danmark som tar imot Nord-Irland i et intens oppgjør. Når vi ser på oddsen hos bettingspesialisten, er det Danmark som er klare favoritter. Men i en kamp som denne, kan virkelig alt skje. Hvem vil ta seieren i denne kritiske kampen? Får Danmark revansje fra sist i kampen eller kan Nord-Irland overraske??

Dato: 16. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Parken Stadion (København)

Hent en oddsbonus hos Norgesspill og spill på Euro 2024 kvalifisering

Danmark i høye ånder

Danmark starter sin doble overskrift av European Championship kvalifiseringer i høye ånder etter at sjef Kasper Hjulmand signerte en ny avtale som vil holde ham som sjef for landslaget frem til 2026. Til tross for skuffende resultater i VM, ser de nå fram til en ny mulighet til å skinne på hjemmebane i Euro 2024 kvalifisering.

Nord-Irland søker etter seier

Nord-Irland startet sin ECQ-kampanje med en rutinemessig 2-0-seier over San Marino, før de falt 1-0 mot Finland. Øyeblikkelig innløsning mot et talentfullt Danmark side ville øke håpene om å kvalifisere seg til deres første europeiske turnering siden 2016 i fotball.

En tett kamp i vente

Vi forventer en tett kamp mellom Danmark og Nord-Irland. Begge lagene har hatt en god start på Euro 2024 kvalifisering. Danmark startet sterkt, men en overraskende 3-2-tap mot Kasakhstan la en bitter smak ved slutten av den siste internasjonale pausen. Vi tror det blir en jevn og intens kamp, med Danmark som potensielle vinnere. Derfor satser vi på seier til Danmark i kampen mot Nord-Irland til oddsen 1,29 hos Norgesspill.

Vårt oddstips: Seier til Danmark i kampen mot Nord-Irland til oddsen 1,29 hos Norgesspill.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Norgesspill og spill på Euro 2024 kvalifisering.