Belarus vs Israel – Oddstips EURO 2024 Kvalifisering

Det er flere spennende kamper å se fram til under landslagspausen, og en av dem er Belarus som tar imot Israel i et intenst oppgjør. Når vi ser på oddsen hos bettingexperter, er det Israel som er favoritter. Men i en kamp som denne, kan virkelig alt skje. Hvem vil ta seieren i denne kritiske kampen?

Dato: 15. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Puskás Aréna (Budapest)

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på Euro 2024 kvalifisering

Belarus søker etter forbedring

Etter å ha startet denne UEFA Euro kvalifiseringen med to påfølgende nederlag mot Sveits og Romania, ser det ut som Belarus nok en gang vil mislykkes i å sikre sin første Euro-sluttspilldeltakelse i etter-Sovjet-tiden. En stor utfordring for Belarus i den tapende serien har vært sårbarheten i å la kampen gå fort ut av deres kontroll.

Israel søker etter seier

Israel er også uten seier i tre fotballkamper (U1, T2), med uavgjort i deres åpningskamp mot Kosovo som det eneste som skiller dem fra å bli med Belarus nederst på gruppe I-tabellen. Hvis de vil gjøre det bedre enn dette, vil manager Alon Hazan se på de neste to kampene mot de andre lagene som utgjør de tre nederste som ideelle kamper for å sparke i gang en løp.

En tett kamp i vente

Vi forventer en tett kamp mellom Belarus og Israel. Begge lagene har hatt en ujevn kurs i Euro 2024 kvalifisering. Israel klarte bare uavgjort mot Kosovo, mens Belarus tapte mot både Sveits og Romania. Vi tror det blir en jevn og intens kamp, med Israel som potensielle vinnere. Derfor satser vi på seier til Israel i kampen mot Belarus til oddsen 1,55 hos Betinia.

Vårt spilltips: Seier til Israel i kampen mot Belarus til oddsen 1,55 hos Betinia.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på Euro 2024 kvalifisering.