Gresk start mot Irland – UEFA European Championship Kvalifisering

Etter en imponerende start på sin UEFA European Championship Kvalifisering-kampanje, er Hellas og Irland klare for å krysse sverd. Dette er Hellas’ andre kamp, og med Gus Poyet ved roret, håper de å fortsette deres sterke form etter å ha rullet over Gibraltar med en 3-0 seier i mars. For de som elsker fotballspenningen, tilbys attraktive odds på bettingspesialisten for en gresk seier.

Dato: 13/6 – 2023 
Avspark: 20:45
Arena: OPAP Arena (Aten)

Benytt deg av en oddsbonus fra Rabona på Euro kvalifisering

Hellas søker å bygge på tidlig suksess

Gus Poyets menn klarte en perfekt start med en sterk 3-0 seier over Gibraltar. Det var en nødvendig seier gitt at favorittene i gruppen er tungvekterne Frankrike og Nederland. Å følge opp det resultatet mot Irland vil ha stor betydning, til tross for at de to landene bare har møtt hverandre tre ganger tidligere, med Hellas som har hatt suksessen (W2, D1).

Irlands form skaper bekymring

Irland reiser til Hellas etter å ha smakt nederlag i sin åpningskamp mot Frankrike. Til tross for dette, fikk deres innsats i et 1-0 nederlag ros. Trener Stephen Kenny har imidlertid innrømmet at «kampformen vil være kort», da nøkkelspillere har vært berøvet spilletid for klubblagene på slutten av sesongen i Premier League.

Hellas for seier

Til tross for Irlands rosverdige innsats mot Frankrike, tror vi Hellas har det som kreves for å overvinne de grønne guttene. Med odds på 2,15 for en gresk seier hos Rabona, ser vi stor verdi i å satse på Poyets mannskap. Hellas’ evne til å starte sterkt, kombinert med soliditet og disiplin i deres spill, gir dem en reell sjanse til å triumfere i denne avgjørende kampen. Derfor satser vi på Hellas til oddsen 2,15 hos Rabona.

Vårt spilletips: Hellas vinner til oddsen 2,15 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Benytt deg av en oddsbonus fra Rabona på Euro kvalifisering