Malta vs England – Oddstips Euro 2024 Kvalifisering

Fotballentusiaster kan forvente et interessant oppgjør mellom Malta og England i den kommende kvalifiseringen for Euro 2024. Vi skal se nærmere på kampen og gir våre spilltips. Oddsene hos bettingspesialisten peker mot England som klare favoritter, men fotball har en måte å overraske på. Hvordan vil denne kampen utspille seg?

Dato: 16. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Ta’ Qali National Stadium (Malta)

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Euro 2024 kvalifisering

Malta håper på mirakel

Malta sin manager, Michele Marcolini, mener at hans lag kan gjøre det umulige og kvalifisere seg for sitt første store mesterskap. Til tross for tap mot Nord-Makedonia og Italia i de første kvalifiseringskampene, er han overbevist om at det «uforutsigbare» ved fotball betyr at de kan være hovedpersonene i en ekstraordinær fortelling mot England.

England favoritter enligt oddsene

England er tungt favoriserte til å gjenta den ydmykelsen de utøvde mot Malta når de to sidene sist møttes i 2017, der Harry Kane nettet to ganger i en 4-0 seier. Gareth Southgates lag har respondert godt på deres VM:s kvartfinaletap mot Frankrike i desember ved å vinne deres to første kamper i gruppe C, mot Italia og Ukraina tidligere i år.

Vi forventer mange mål i kampen

Vi forventer en høytscorende kamp mellom Malta og England. England har vist seg å være sterke i kvalifiseringen til nå, og selv om Malta er underdogs, kan de overraske. Vi tror det blir en målrik kamp, med over 3,5 mål. Derfor satser vi på over 3,5 mål i kampen mellom Malta og England til oddsen 1,62 hos Rabona.

Vårt spilltips: Over 3,5 mål i kampen mellom Malta og England til oddsen 1,62 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på Euro 2024 kvalifisering.