Norge vs Frankrike – Oddstips U21-EM

Det norske laget er presset til å vinne mot Frankrike etter det tunge tapet mot Sveits i premieren. Kampen mot Sveits startet bra med 1-0 allerede etter 10 minutter, men to mål av Sveits gjorde at Norge ikke fikk noe med seg fra kampen. Nå venter enda tøffere motstand når Frankrike står for tur. Frankrike som startet med å vinne mot Italia med 2-1. Har det norske ungdomslandslaget en overraskelse i seg eller blir det Frankrike som vinner. Hvis vi ser på hva oddsekspertene sier, er det Frankrike som er favoritter.

Dato: 25. juni 2023
Avspark: 20:45
Arena: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)
Dommer: D Rumsas (Litauen)

Hent en betting bonus hos Lilibet

Kan Norge true Frankrike?

Norge hadde store forhåpninger før dette mesterskapet til tross for en tøff gruppe med Sveits, Italia og Frankrike. Et talentfullt norsk lag tok ledelsen mot Sveits og hadde 1-0 til slutten av første omgang. Men en svak prestasjon av forsvarslinjen og målvakt Hedenstad gjorde at Norge tapte kampen med 1-2. Bare to spillere får godkjent og det er Zafeiris og Ceide. Nå må Norge vinne for å ha en sjanse til å nå kvartfinalen. Ellers er det ingenting annet enn æren å spille for før den siste gruppespillkampen mot Italia.

Frankrike tok en tung seier i premieren

Frankrike spilte en forventet gruppefinale mot Italia i premieren. De klarte også å vinne den tøffe kampen etter at Barcola avgjorde i det 62. minuttet. Frankrike har et lag som meget vel kan vinne turneringen, men mot Norge vil ikke Bade spille etter at han ble utvist mot Italia. Men det er mange gode erstattere å sette inn med masse stjerner fra Ligue 1.

Kan Norge overraske?

Selv om vi håper at Norge kan overraske og vinne, blir det ingen direkte enkel kamp. Frankrike er storfavoritter og Norge skal være glade om de får med seg uavgjort på forhånd. Samtidig må Norge vinne hvis de skal nå kvartfinalen. Vi tror dette norske laget kan overraske i denne kampen. Derfor spiller vi Norge som vinnere til oddset 6,50 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Norge vinner mot Frankrike til oddset 6,50 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten 

Hent en betting bonus hos Lilibet