Colombia vs Marokko – Oddstips Fotball-VM Damer

Colombia går inn i sin siste gruppespillkamp mot Marokko som favoritter ifølge oddsekspertene. Oddsen taler for en klar seier for Colombia som klarte å vinne mot Tyskland. Det tyder på at de forventes å ta hjem seieren mot Tyskland også og avansere til neste runde i VM 2023. Kampen kommer til å bli spilt på HBF Park i Perth.

Dato: 3. august
Avspark: 12:00
Arena: HBF Park (Perth)

Hent en oddsbonus hos LeoVegas og spill på VM 2023.

Marokko står overfor en tøff utfordring

Marokko spiller i sitt første VM-sluttspill noensinne og står overfor en tøff utfordring for å komme videre fra Gruppe H. Men Lionesses of Atlas har gitt seg selv alle muligheter med et mål i det sjette minutt som var nok til å slå Sør-Korea og gi dem en første seier noensinne.

Colombia nær avansement

Colombia har betydelig mindre press på seg da de nesten sikret sin plass i åttedelsfinalen takket være en dramatisk seier i det 97. minutt mot Tyskland. Manuela Vanegas mål i slutten av kampen betyr at laget trenger bare ett poeng for å garantere avansement. Men kampen ble dominert av den sensasjonelle historien om Linda Caicedo. Colombias 18-årige sensasjon kom seg fra et sammenbrudd på treningen bare to dager før kampen og scoret et fantastisk åpningsmål.

Colombia i god form

Nelson Abadías lag er i god form akkurat nå. Som et resultat bør Colombia gå inn i denne kampen fylt med selvtillit i håp om å avslutte gruppespillet med tre strake seire for første gang noensinne. Faktumet at de har vunnet alle tre tidligere møter mot afrikanske motstandere beviser at det er en mulighet. Men Marokkos Rosella Ayane kan være aktuell for å få spilletid i startelleveren ettersom syv av hennes åtte mål for landet har resultert i seier. Tenåringssensasjonen Caicedo vil forsøke å overstråle henne når hun prøver å score i alle tre av Colombias gruppekamper. Vi tror at Colombia har det som kreves for å vinne og spiller dem som seierherre til oddsen 1,55 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Colombia vinner VM-kampen mot Marokko til oddsen 1,55 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos LeoVegas og spill på VM 2023.