Tyskland – Sør-Korea: Oddstips Fotball-VM Damer

Tyskland forventes å gå inn i sin siste gruppespillkamp mot Sør-Korea som favoritter ifølge oddsekspertene. Spillselskapene holder tyskerne som soleklare vinnere, noe som tyder på at de forventes å ta hjem seieren og avansere til neste runde i VM 2023. Kampen kommer til å bli spilt på Suncorp Stadium i Brisbane.

Dato: 3. august
Avspark: 12:00
Arena: Suncorp Stadium (Brisbane)

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på VM 2023.

Sør-Korea i dyp krise

Sør-Koreas VM-sluttspill har vært en total katastrofe så langt med to tap i like mange kamper. Dette til tross for at de var favoritter. Tapet mot Marokko var deres tiende tap i tolv VM-kamper og den åttende der de ikke klarte å score mål! Som et resultat er de utslått hvis de ikke vinner med minst fem mål, samtidig som Colombia også må vinne sin kamp.

Tyskland mot sluttspillet

Eliminering på dette stadiet er utenkelig for Tyskland, et lag som har deltatt i hver utgave av VM og nådd minst kvartfinalen hver gang. Alt mindre enn seier vil åpne døren for Marokko å klatre forbi dem. En sterk innsats fra en av gullfavorittene er å forvente fra Martina Voss-Tecklenburgs kvinner.

Tysklands overlegne fordeler

Tyskerne har vekslet mellom seire og tap i sine seks siste kamper. Dette mønsteret vil de forsøke å fortsette i minst en kamp til her etter å ha blitt sjokkert med 1-2 av Colombia på søndag. En annen ting som taler for verdens nummer to, bortsett fra deres overlegne startellever, er det faktum at de har hatt betydelig mindre reisetid. Park Eun-sun kan være Sør-Koreas beste håp om å score mål i dette VM. Tysklands Alexandra Popp misser sjelden et skudd, da hun har scoret i åtte av sine ti siste opptredener for klubb og land (9 mål, 2 assist). Dette inkluderer et mål i UEFA Women’s Champions League-finalen! Vi spiller Tyskland som vinnere til oddsen 1,22 hos Lilibet.

Vårt oddstips: Tyskland vinner VM-kampen mot Sør-Korea til oddsen 1,22 hos Lilibet.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Lilibet og spill på VM 2023.