Braga vs Panathinaikos – Oddstips UEFA Champions League-kvalifisering

Selv om oppstarten av deres 2023/24 Primeira Liga-kampanje har vært ujevn har Braga virkelig skint på den europeiske scenen ved å knuse det serbiske laget TSC 7-1 sammenlagt. Nå sikter de mot gruppespillet i Champions League for første gang på ti år. Som de siste mesterne av den nå nedlagte UEFA Intertoto Cup er Braga favoritter hjemme mot greske Panathinaikos.

Dato: 24. august
Kampstart: 21:00
Arena: Estádio Municipal de Braga
Dommer: F Zwayer (Tyskland)

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på kvalifiseringen til UEFA Champions League

Braga i storslag

Bragas beste tilgjengelige lag viste styrke ved å utnytte et rødt kort mot ligaens motstandere, Chaves, ved å score to sene mål i en 4-2-seier. Dette bygger videre på deres scoringsrekord fra forrige sesong, der de nå har scoret tre eller flere mål i seks av deres siste ti kamper.

Panathinaikos håper på et comeback

Panathinaikos fravær fra UCLs gruppespill strekker seg tilbake til 2010/11 og dette er deres femte forsøk på å kvalifisere seg. Etter en imponerende innsats mot Marseille kan deres fans begynne å håpe på en retur til toppen av europeisk fotball. Men en seier i Portugal kan være litt ambisiøs med tanke på Panathinaikos’ tidligere borterecord i Europa.

Tanker før kampen

Bruma fra Braga har allerede vist seg å være en nøkkelspiller ved å score i tre kamper denne sesongen og han har åpnet scoringen to ganger. Fotis Ioannidis fra Panathinaikos har også vist storfor med målbidrag i tre av de siste fire UEFA-kampene. Ingen av Bragas siste 68 UEFA-kamper har endt målløse. Med hjemmefordel og deres nåværende form, tror vi Braga vil sikre en seier mot Panathinaikos til oddset 1,67 hos Betinia.

Vårt oddstips: Brage sikrer en seier mot Panathinaikos til oddset 1,67 hos Betinia. 

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Betinia og spill på kvalifiseringen til UEFA Champions League