Kypros vs Norge – Oddstips EM-kvalifisering

Norge reiser til Kypros og må vinne for å ha en sjanse til en direkteplass til EM i Tyskland. De norske spillerne skulle ikke ha noen problemer med å vinne mot et Kypros som ligger sist i gruppen etter fem tap på fem kamper. Etter en svak start på kvalifiseringen har Haaland og co funnet formen og tatt to strake seiere mot Georgia og Kypros. Nå trengs det seks poeng mot Kypros og Spania i denne landskampsamlingen for å nå EM 2024. Har de det som trengs?

  • Dato: 12. oktober 2023
  • Avspark: 20:45
  • Arena: AEK Arena (Larnaca)
  • Dommer: D Rumsas (Litauen)

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på EM-kvalifiseringen

Kypros har ikke tatt poeng

Kypros har tapt alle kampene i EM-kvalifiseringen og har bare scoret to mål, mens de har sluppet inn 17. Ett av målene de scoret var mot Norge, men det ble tap 3-1 likevel. Nå håper de å overraske og ta poeng på hjemmebane, men ser vi på oddsekspertene blir det en umulig oppgave.

Norge må vinne alt

Etter en katastrofal start på kvalifiseringen med tap mot Spania og Skottland og bare uavgjort mot Georgia, er det et Norge som må vinne de gjenværende kampene for å nå EM-sluttspillet. Kampen mot Kypros skal ikke være noen problemer, men det blir hjemmekampen mot Spania etterpå som blir den virkelige testen. Har Norge det som trengs for å vinne de gjenværende kampene i kvalifiseringen? Haaland og Ødegaard er i god form og håper å kunne lede Norge til det første mesterskapet siden 2000.

Norge vinner dette

Oddsene taler for det norske laget og vi tror at vårt landslag har det som trengs for å vinne. De har bedre spillere i hver posisjon og er klare favoritter i henhold til alle parametere. Vi spiller derfor Norge som vinnere til oddsen 1,25 hos Rabona.

Vårt oddstips: Norge vinner borte mot Kypros til oddsen 1,25 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en oddsbonus hos Rabona og spill på EM-kvalifiseringen