BK Häcken mot Molde – Oddstips Europa League

Molde trenger å ta ytterligere tre poeng mot BK Häcken for å sikre at de spiller i Europa etter nyttår. Sist mot BK Häcken gikk det veldig bra for den norske klubben da Molde vant med hele 5-1. Kan de ta en ytterligere sterk seier mot den svenske klubben? Ser vi på oddsen er det Molde som er favoritter.

  • Dato: 9. november 2023
  • Avspark: 21:00
  • Arena: Gamla Ullevi (Göteborg)
  • Dommer: D Robertson (Skottland)

Få en oddsbonus hos Rabona og spill på Europa League

BK Häcken har tapt alle kamper

Den svenske klubben BK Häcken har ikke hatt en morsom debut i Europa League. Fire kamper og fire tap er lagets resultat. Sist mot Molde fikk de skikkelig juling og tapte med hele 1-5. Men BK Häcken kan ta med seg at de vant mot Malmö FF i helgen med 4-2. Forskjellen er at de ikke spiller på sin vanlige hjemmebane, men på gresset på Gamla Ullevi.

Molde er favoritter

Molde startet med to tap, men vant sist etter en imponerende prestasjon. I Eliteserien har Molde ikke i det hele tatt gått som forventet, og har tapt de fire siste kampene i ligaen. Det gjør at laget ligger på femteplass og vil ha det vanskelig med å nå Europa neste sesong. Men en seier mot BK Häcken gjør at de har sikret tredjeplassen og i det minste får spille i Europa Conference League.

Hvem vinner kampen?

Molde har en forferdelig form med fem tap på de seks siste kampene i Europa League og Eliteserien. Men sist mot BK Häcken viste de at de er et bedre lag enn svenskene og vant med hele 5-1. Vi tror Molde har det som trengs for enda en seier. Derfor spiller vi på Molde som vinnere til oddsen 2,40 hos Rabona.

Vårt oddstips: Molde vinner borte mot BK Häcken til oddsen 2,40 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Rabona og spill på Europa League