Besiktas vs Bodø/Glimt – Oddstips Europa Conference League

Bodø/Glimt har tatt fire poeng i Europa Conference League og går sterkt i Eliteserien der laget i praksis har sikret gullet med tre runder som gjenstår. Sist mot Besiktas ble det også seier, noe som gjør at laget nå ligger på andreplass i gruppen. Skulle det bli seier i Istanbul ser det ut til at det kan bli avansement for den norske klubben som fortsetter å gå fra styrke til styrke. Har de det som kreves for enda en god prestasjon mot et lag med større ressurser? Ser vi på oddsekspertene blir det en tøff kamp for den norske klubben. Men de har vunnet mot større klubber enn Besiktas tidligere.

  • Dato: 9. november 2023
  • Avspark: 18:45
  • Arena: Tupras Stadium (Istanbul)
  • Dommer: S van der Eijk (Nederland)

Få en oddsbonus hos Casumo og spill på ECL

Besiktas er favoritter ifølge oddsen

Den tyrkiske klubben går tungt i ligaen og ligger kun på femteplass i tabellen. I Europa Conference League har det kun blitt ett poeng på de tre første kampene. Nå gjenstår det å se om de kan ta tre poeng mot Bodø/Glimt for å jevne ut forutsetningene for de to gjenværende rundene.

Bodø/Glimt ønsker å stå for enda en bragd

Den norske klubben fortsetter å gå fra styrke til styrke. Deres prestasjoner har gitt gjenklang i Europa. Nå har de i praksis sikret enda en ligatittel og de håper å kunne avansere fra gruppespillet i Europa Conference League. På tre kamper har de fire poeng og ligger foran Lugano på målforskjell. Har de det som kreves for enda en seier mot Besiktas?

Bodø/Glimt tar den hjem

Vi tror at Bodø/Glimt har det som kreves for å vinne. De er i virkelig god form og ser ut til å kunne ta sin sjette strake seier. På de siste ti kampene i alle konkurranser har de ni seire og kun ett tap mot Club Brugge. Vi spiller på Bodø som vinnere til odds 3,20 hos Casumo.

Vårt spilletips: Bodø/Glimt vinner borte mot Besiktas til odds 3,20 hos Casumo.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus hos Casumo og spill på ECL