Chelsea mot Manchester United – Oddstips Premier League

Det venter et meget interessant oppgjør i Manchester når Chelsea skal ta imot Manchester United på Stamford Bridge. Ingen av lagene er i spesielt god form og sto for svake prestasjoner i sine siste kamper. Chelsea mistet ledelsen to ganger mot Burnley, mens United mistet sin ledelse mot Brentford. Begge lagene trenger poeng i denne kampen i London. United har hatt ganske lett for Chelsea de siste årene og vant det siste møtet mellom lagene på hjemmebane. Av de 15 siste møtene mellom lagene har Chelsea bare 1 seier. Kan de bryte trenden og ta tre poeng nå?

Dato: 04. april
Kampstart: 21:15
Arena: Stamford Bridge (London)
Dommer: J Gillett (Australia)

Hent en bonus hos Rabona og spill på Premier League

Chelsea håper å bryte den negative trenden

Londonklubben Chelsea har ikke hatt en morsom sesong og ligger på 12. plass i tabellen. Selv om de ikke har tapt på en stund, er 2-2 hjemme mot Burnley ikke et resultat som flytter laget til øvre halvdel. Nå trenger de å avslutte sesongen sterkt for å ha en sjanse på Europa Conference League eller Europa League. Men for øyeblikket er det ingenting som tyder på at dette vil skje. Spillet er under all kritikk og til tross for milliarder i nyervervelser har de ikke fått orden på ting. Men til tross for dette er hjemmelaget klare favoritter ifølge oddsekspertene. Noe overraskende kan man mene, med tanke på prestasjonene og resultatene denne sesongen.

Manchester United ser ikke ut til å være i form

Manchester United har vært ekstremt ujevne gjennom sesongen, og spillet mot Brentford sist imponerte ikke. Laget ligger på sjetteplass i tabellen og er elleve poeng bak topp 4. Likevel har de to kamper mindre spilt enn Aston Villa på fjerdeplass. Avstanden til Tottenham på femteplass er ni poeng. Derfor betyr et tap for United at de mest sannsynlig kan glemme Champions League. Erik ten Haag trenger en seier, men har laget hans det som kreves? Deres bortespill har ikke imponert denne sesongen.

Blir en jevn kamp

Det pleier å bli tette oppgjør mellom lagene. Faktisk har de to siste kampene på Stamford Bridge endt 1-1. Nå er det opp til lagene å prøve å ta en seier og nærme seg målene for sesongen. Men ingen av lagene har vist god form, og vi tror på en jevn kamp med to lag som er redde for å gjøre feil. Vi spiller derfor uavgjort til odds 4,20 hos Rabona.

Vårt oddstips: Kampen ender uavgjort til odds 4,20 hos Rabona.

Team Bettingspesialisten

Hent en bonus hos Rabona og spill på Premier League