Liverpool vs Everton – Premier League oddstips

Everton har i løpet av desember to sjanser til å gjøre det de ikke har klart å gjøre på 20 år, nemlig å vinne mot Liverpool på Anfield. Liverpool har vært ubeseiret de 17 siste ligakampene mot bortelaget og har ikke hatt bedre statistikk mot noen andre lag under ligaen. Det er mye som skal til for at vi skal tro at Everton skal gå av med seier i kveld.

Sjekk ut LeoVegas velkomsttilbud her

Hjemmelaget Liverpool

Liverpool starter med gode marginer selv om de ikke har spilt på det aller beste. Den neste kampen som vinnes blir den 100 seieren for Klopp i Premier League. Og selv om det ender med en uavgjort vil det likevel være en rekord for klubben. Mennene i de røde trøyene har nå spilt 32 kamper uten å tape i Premier League på rad. De har heller ikke tapt en eneste kamp på Anfield under ligaen på 953 dager!

Bortelaget Everton

Everton ligger på motsatt side igjen. De har nemlig ikke klart å holde tempoet oppe og har derfor 22 kamper på rad uten seier. De ligger nå kun to poeng over nedrykksstreken. Dette får en også til å undre om Silva faktisk kommer til å stå som manager under cupkampen i januar.

Dette tenker vi

Liverpool starter kampen i dag med den beste statistikken de har hatt mot noen andre lag under Premier League. Anfield er også en av Everton sine verste mareritt. De røde draktene har ikke tapt under noen turneringer på hjemme stadion på 431 dager. Det kommer til å være mye nervøsitet ute å går for bortelaget. Vi tror at Liverpool kommer til å stikke av med seieren i dag, uten problemer. Vi spiller 1 til 1.40 hos LeoVegas i dag.

Vårt oddstips: Liverpool stikker av med en lekende seier på Anfield mot Everton til 1.4 i odds hos LeoVegas

Team BettingSpesialisten