FC Barcelona vs Real Madrid – La Liga Oddstips

FC Barcelona vs Real Madrid – La Liga Oddstips

Onsdagen byr på mange godbiter hvor man kan nyte forskjellige kamper, ligaer og mesterskap som klubb-VM, tre kvartfinaler i Ligacupen i England og i tillegg sesongens aller første El Clasico. FC Barcelona og Real Madrid kjemper om viktige poeng på Camp Nou i aften. Dette er en kamp som egentlig skulle vært spilt den 26. oktober, men som ble utsatt grunnet opptøyene og uroen som var i Barcelona på den tiden. Begge lagene har spilt enn kamp mindre enn de andre lagene i la Liga. Men likevel ligger de på første og andre plass, hvor begge lagene har 35 poeng.

Hent din velkomstbonus hos LeoVegas

Hjemmelaget FC Barcelona

Barcelona har spilt veldig varierende på bortebane de siste kampene, og har ikke mer enn 4-2-3 på sine ni første kamper borte. Men når det kommer til å spille på hjemmebane, da snakker vi om noe helt annet. Her er samtlige 7 siste kamper vunnet, med en 21+ i målforskjell.

Bortelaget Real Madrid

Real Madrid har kun et tap på sine 15 første kamper i La Liga, hvor de øvrige 7 bortekampene har gitt 4-3-0. I kveld mangler de fire spillere som da er Eden Hazard som fortsatt er sykemeldt, i tillegg til Lucas Vazquez, Marcelo og Marco Asensio. Så det kan bli et tøft møte for bortelaget.

Dette tror vi

Barcelona klarte å vinne forrige sesong 5-1 på Camp Nou, mens sesongen før, i 17/18, endte det med 2-2 mot Real Madrid. Det er noe spesielt med El Clasico hvor alt kan skje, Barcelona spiller svært bra på hjemmebane. Det kreves mer av flere spillere enn at Karim Benzema skal gjøre jobben, hvor flere må steppe opp. Kampen er langt ifra avgjort. Onsdag kvelden blir super spennende fordi det er to lag som inneholder utrolige klassespillere og man vil se hva som skjer utover kvelden. Vi tar en het sjanse og tipper at FC Barcelona kommer til å vinne 2-1 mot Real Madrid.

Vårt oddstips: Vi tipper at FC Barcelona kommer til å vinne 2-1 mot Real Madrid på Camp Nou i kveld med en odds på 8 hos LeoVegas.

Team BettingSpesialisten