Hos LeoVegas SPORT kan du få 100 % profitt boosts

Registrere deg hos LeoVegas SPORT og du kan få to x 100 % profitt boosts på dine gevinster. Det fungerer ganske enkelt. Registrer deg i dag hos LeoVegas Sport og bettingselskapet vil legge til to 100 % boosts til din ”min tilbud” side. Når du har hentet boostene kan du bruke den ene på ”pre-match” markedene og den andre vil være tilgjengelig på live odds. Her har du da muligheten til å velge hvilken kamp og marked du ønsker å bette på. Begge boostene kan gi deg €200 ekstra på dine gevinster.

Man oppretter en konto og gjør et innskudd på minimum €10, som da er 100 kr. Så snart du har gjort dette er gjort går du som tidligere nevnt til ”mine tilbud” side, hvor du da må hente boosten slik at den blir aktivert. Deretter velger du den sporten du ønsker å bette på, med en maksimumsinnsats på €25, som da er 250 kr. Når du har valg det du ønsker, må du huske å velge Profit Boost på betslippen. Dersom du vinner, vil du det bli lagt 100 % ekstra på gevinstene dine opptil €200.

Klikk her for å besøke LeoVegas og for å hente din LeoVegas SPORT bonus

18+ | Spill ansvarlig | blakors.no | Vilkår og betingelser gjelder

LeoVegas har også flere bonuser

Etter at du har registerer deg, hevet velkomstbonusen og begynt å spille, så stopper ikke velkomsttilbudene der. Gjennom sesongene vil du motta flere kampanjer og tilbud på alle dine favorittsporter. Alt i fra gratis spill på fotball til profit boost på tennis. Så hold øynene åpne for LeoVegas Sport sine siste tilbud slik at du ikke går glipp av noe.

I tillegg har du muligheten til å delta på ulike sesongkampanjer. Som for eksempel nå i julen har de en julekalender hvor man kan åpne ulike luker for forskjellige funksjoner, gevinster etc.

Team BettingSpesialisten