Leicester vs Liverpool – Premier League oddstips

Jul og nyttår er en hektisk tid i Premier League hvor lagene spiller mange kamper i løpet av kort tid. Den store festdagen er andre juledag eller Boxing Day. I år er det mange flotte oppgjør på denne dagen, men kampen som får mest fokus er toppoppgjøret i Premier League. Hjemme på King Power Stadium tar Leicester imot Liverpool til kamp om tre poeng. Kampene mellom disse to lagene er ofte jevne, men Liverpool har jevnt over hatt et godt tak på vertene. Det taler til gjestenes fordel når kampen blåses i gang klokken 21.00 den 26. desember. 

Hent 3 gratisspill for opptil 1000 kr hos NordicBet

Hjemmelaget Leicester

Brendan Rogers Leicester er et av de store overraskelseslagene i Premier League så langt denne sesongen. Med 12 seire samt 3 uavgjort og tap er beholdningen 39 poeng og andreplass i ligaen etter 18 spilte kamper. Det er hele 14 poeng mer enn på samme tid i fjor. En av hovedårsakene til den økte poengfangsten er at Leicester med Jamie Vardy i spiss scorer mye mål. I serien er det kun Manchester City og Liverpool som har scoret flere mål. Hjemme har laget et scoringssnitt på 1,7 mål. I den siste serierunden ble det tap 3-1 borte mot Manchester City, som dermed ligger ett poeng bak Leicester på ligatabellen. 

Bortelaget Liverpool

Liverpools kamp mot West Ham ble utsatt i forrige serierunde siden laget spilte i VM for klubblag. Det gikk som kjent bra mot Flamengo og laget tok hjem sin første verdensmestertittel. I serien har det meste gått på skinner så langt i denne sesongen og med 16 seire og en uavgjort står Liverpool med 49 poeng etter 17 spilte seriekamper. Dermed ligger de ti poeng foran Leicester før dette spennende oppgjøret på Boxing Day.

Slik tenker vi

Kampene mellom disse to lagene er ofte jevne, men går stort sett i Liverpools favør. De fem siste oppgjørene har endt med fire Liverpool-seire og en uavgjort. De to siste PL-oppgjørene på King Power Stadium har endt med seier 1-2 og 2-3 til Liverpool. Leicester scorer i snitt 1,1 mål mot Liverpool, mens gjestene har et målsnitt på 1,4 mål mot vertene. Liverpool pleier å score godt med mål når de spiller på bortebane, og har totalt sett et snitt på 1,9 mål borte. Det taler til Liverpools fordel i denne spennende kampen. Derfor spiller vi på Liverpool-seier i toppoppgjøret i PL på Boxing Day til 2,10 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Liverpool vinner på bortebane mot Leicester til 2,10 i odds hos NordicBet

Team Bettingspesialisten