Aston Villa vs Leicester City – EFL-cupen oddstips

Aston Villa vs Leicester City – EFL-cupen oddstips

Semifinalen mellom Aston Villa og Leicester under ligacupen spilles sent denne tirsdagskvelden. Det kan bli et interessant omspill siden første møtet mellom dem endte med 1-1 på Leicesters hjemmebane. Her gjorde reservekeeperen til Aston Villa, Ørjan Håskjold Nyland, en strålende jobb.  Tabellen i Premier League viser at det er 23 poeng mellom lagene hvor det er Leicester som ligger i ledelse. For 7 uker siden vant Leicester hele 4-1 mot Villa. Men i kveld dreier alt seg om cupen!

Er du ikke registrert hos ComeOn? Sjekk dem ut nå da vel ved å klikke her!

Hjemmelaget Aston Villa

Nykommeren i Premier League Aston Villa er kanskje 90 minutter fra cupfinale. Det kan gå den riktige veien hvor det er sjanser for å få en tittel eller det kan gå helt andre veien. Spillet sitter i syv av Aston Villas åtte siste kamper. De kommer også fra en seier mot Watford hvor de vant 2-1.

Bortelaget Leicester

Leicester er et lag som har imponert under sesongen, men som har hatt det litt tyngre den siste tiden. Dette er noe Villa kan unytte. PL-toppscorer Vardy er nå meldt skadefri. Men han har ikke klart å score de fem siste kampene han spilt.

Dette tror vi

Spillet satt i det første møtet. Det er semifinale i kveldens kamp og det kjempes om sjansen til å vinne en tittel! Vi tror det kan bli enda et tett møte mellom lagene på Villa Park i kveld. Vi tipper at det blir under 3.5 mål og velger å tippe hos ComeOn.

Vårt oddstips: Vi tipper at det blir under 3.5 mål med en odds på 1.51 hos ComeOn!

Team BettingSpesialisten