VfL Bochum vs. Hamburg SV – 2. Bundesliga oddstips

VfL Bochum vs. Hamburg SV – 2. Bundesliga oddstips

Under mandagskvelden retter vi blikkene mot 2. Bundesligaen som er den nest øverste divisjonen i tysk fotball. Her møter Bochum Hamburg på Ruhrstadion. Hjemmelaget plasserer seg på bunnen av tabellen, mens Hamburg spiller for å komme seg tilbake i Bundesligaen. Her velger vi derfor å spille på hvem som vinner kampen i kveld som starter 20.30.

Hent din velkomstbonus og tipp hos LeoVegas i dag!

Hjemmelaget Bochum

Bochum ligger på en 14. plass i 2. Bundesliga. De ligger også for øyeblikket helt likt med Wehen Wiesbaden på 16. plass. Nunberg ligger et poeng under og rett før nedrykk. Derfor trenger Bochum tre poeng. Målvakten deres Reimann ble suspendert etter utvisningen, og dermed spiller Bochum kveldens kamp uten han.

Bortelaget Hamburg

Hamburg er egentlig et lag vi skal kunne se på første divisjon. De spiller også for tre poeng, men av helt andre grunner enn hva Bochum gjør. Nemlig å komme seg opp igjen så fort som mulig. Laget har hentet inn flere gode spillere, i tillegg til at de har en del gode spillere fra før. For øyeblikket ligger de på andre plass, hvor det da er fire poeng opp til lederen på tabellene.

Dette tror vi

Hamburg vant sin siste kamp 4-1 og det siste møtet Bochum og Hamburg resulterte i 1-0 til kveldens bortelag. Siden Bochum kriger på bunnen av tabellen, mens Hamburg kjemper på toppen for å komme videre til neste divisjon. Attpåtil har Bochum et tøffere spillskjema enn hva Hamburg har. Vi tror at bortelaget stikker av med seieren og vi tipper på oddsen hos LeoVegas!

Vårt oddstips: Hamburg vinner på bortebane mot Bochum med en odds på 1.72.

Team BettingSpesialisten