Reading vs West Bromwich – Championship oddstips

Reading vs West Bromwich - Championship oddstips

Returen til Premier League nærmer seg med stormskritt for serielederne av Championship West Bromwich. Onsdag reiser Slaven Bilic menn til Reading i håp om å øke avstanden ned til Leeds på tabellen. Dersom du kunne tenke deg å følge med på kampen, så starter den klokken 21.00.

Hent din oddsbonus hos Betsafe i dag!

Hjemmelaget Reading

Reading står overfor en av ligaens tøffeste oppgaver, nemlig å ta på seg serielederne West Bromwich. Følelsen er at Reading kommer til å kampen med en altfor svak form for å kunne bryte serielederne ned. De har gått ubeseiret de siste syv kampene deres der laget har vist en svak offensiv. Til tross for at Reading fortsatt har spilt en godkjent 16. plass på tabellen, er ikke hjemmelaget engang i nærheten av West Bromwichs presentasjoner denne sesongen.

Bortelaget West Bromwich

Det er en kjent klubb som besøker Madejski stadion i løpet av onsdagskvelden. West Bromwich har tilbrakt mange sesonger på den høyeste engelske ligaen. Tilbake på 50-tallet var deres storhetstid hvor de var på vei å ta med seg hjem dobbelt. Det vil da si ligatittelen og FA-cupen. Men det var ikke godt nok, og West Brom måtte nøye seg med en andreplass i seriekampen.

Vi tror dette

Vi tror uten tvil at West Bromwich Albion kommer til å stikke av med seieren på bortebane i dag. De er ligaens sterkeste lag på reisende fot. Reading har gått syv kamper uten å vinne. West Brom har attpåtil fått flest mål i hele ligaen hvor de da har 55 mål på totalt 31 ligakamper. Vi velger å bette hos Betsafe i dag hvor vi får en odds på 2.09

Vårt oddstips: West Brom vinner mot Reading i kveld med en odds på 2.09 hos Betsafe.

Team BettingSpesialisten