Wolverhampton vs. Leicester – Premier League oddstips

Wolverhampton vs. Leicester – Premier League oddstips

I dag er det Valentines, og kjærligheten vi ønsker å spre rundt oss er vår kjærlighet til fotball! Premier League er egentlig tilbake, og under fredagen tjuvstarter vi helgens omgang med et møte mellom Wolverhampton og Leicester på Molineux Stadium. To lag som ligger på topp ti i serien og i dag tror vi på hjemmelaget. Kvelden starter klokken 21.00 i kveld.

Hent din velkomstbonus hos LeoVegas her!

Hjemmelaget Wolverhampton Wanderers

Wolverhamptopn møtte Manchester United etter å ha stått godt opp mot Liverpool kampen før – to sterke presentasjoner uten seier. Nå ventes et hjemmemøte mellom enda et topplag, nemlig Leicester som ligger på tredjeplass i ligaen. Bortelaget har sloss med klør for å holde seg på toppen. Vi ser derfor at Wolves har en utmerket sjanse til å plukke med seg poeng!

Bortelaget Leicester

Leicester har tapt mange poeng i et forsøk om å holde seg på toppen. Men de skal samtidig ha skryt for det de har klart å prestere i sesongen så langt. Manchester City som ligger på andre plass, er ikke så altfor langt unna. Spørsmålet her er om de klarer å komme enda nærmere, eller om de er på vei til å miste terreng. Det blir uansett et tøft møte mot hjemmelaget.

Dette tror vi

Sist kamp som ble spilt mellom lagene, da på Leicester sin hjemmebane, endte med 0-0. Forrige gang Wolves møtt Leicester på hjemmebane vant de 4-3. Ulvene er også et svært godt lag, som har gode sjanser i å ta poeng i kveld. Leicester har kun vunnet sine to av seks siste kamper. Vi holder med Wolverhampton i dette møtet i Premier League.

Vårt oddstips: Vi tror at Wolverhampton vinner i kveldens kamp mot Leicester med en odds på 2.45 hos Leo Vegas.

Team BettingSpesialisten