Vegas Golden Knights vs. Washington Capitals – NHL oddstips

Vegas Golden Knights vs. Washington Capitals – NHL oddstips

Under natt til tirsdag tar Vegas Golden Knights imot Washington Capitals hjemme på T-Mobile Arena. Hjemmelaget har stilt opp med to strake hjemmeseire på rad og ser ut til å være betydelig varmere i trøyen enn Washington som har mistet formen de hadde tidligere denne sesongen. Kampen starter klokken 00.00.

Hent din bonus hos ComeOn her!

Hjemmelaget Vegas Golden Knights

Marc-Andre Fleury sto for 19 redninger og hans 60. hold i NHL da Vegas Golden Knights nullet på New York Islanders natt til søndag på T-Mobile Arena, hvor sluttresultatet endte med 1-0. Reilly Smith scoret de eneste målene for Golden Knights som nå er 30-22-8 for sesongen, og har vunnet to strake kamper på hjemmeisen. I de åtte siste kampene deres har de 5-2-1. Vegas ligger for tiden på en delt andre plass i Pacific Division sammen med Edmonton Oilers og er bare ett poeng bak Vancouver Canucks som leder.

Bortelaget Washington Capitals

Før pausen som markerte at halvparten av grunnserien hadde bitt spilt, tok hovedstaden så mange poeng at de kunne veksle mellom å vinne og tape resten av sesongen, og likevel avslutte med 100 poeng. I løpet av de tre siste ukene er det akkurat dette de har gjort. De har vekslet mellom tap og seiere, og likevel forblitt på toppen uten problemer.

Vi tror dette

Som nevnt tidligere har Vegas vunnet to strake kamper hjemme, mens Washington kun har tatt en seier på deres fem siste. Sist møte for hjemmelaget på T-Mobile Arena endte med en seier på 5-3. Vi tror at Vegas Golden Knights vinner fulltid med handikap på -1.5 og velger å tippe hos ComeOn hvor vi da får en odds på 2.76.

Vårt oddstips: Vegas Golden Knights vinner på hjemmeisen i kveld på fulltid med -1.5 med en odds på 2.76 hos ComeOn!

Team BettingSpesialisten