Tottenham vs. RB Leipzig – Champions League oddstips

Tottenham vs. RB Leipzig – Champions League oddstips

Ukens Champions League-spill skal avrundes i London når Tottenham får besøk av det tyske laget RB Leipzig på Tottenham Hotspur Stadium. Hjemmelaget har en tung situasjon i henhold til skader siden både Harry Kane og Heung Min-Son savnes på banen. Til tross for dette tror vi på et spill hvor begge lagene scorer.

Hent din oddsbonus i dag hos NordicBet!

Hjemmelaget Tottenham

Tottenham har vært uten sin scorerkonge og nøkkelspiller Harry Kane over en lengre periode nå. Hose Mourinho har rekruttert offensive kvaliteter som et tillegg til det som allerede eksisterte, inkludert PSVs Steven Bergwjin. Vi har nå også fått beskjed om at Harry Kanes radarpartner og erstatter for scoringen, Heung min-Son, også kommer til å være borte for en tid fremover pga. skade. Tottenham sitter da altså uten to av sine beste spillere under møtet mot RB Leipzig denne onsdagen.

Bortelaget RB Leipzig

RB Leipzig gråt knapt da de ble trukket mot Tottenham i første runde av Champions League. Her har man veldig gode sjanser til å få store overskrifter og samtidig møte på overraskelser. Siden hjemmelaget mangler to av sine nøkkelspillere, har RB Leipzig gode muligheter og sjansene for dem øker betraktelig. Bortelaget er selvsagt «the underdog» her. De har imponert veldig i løpet av sesongen, og vi kan ikke se noe annet enn at de vil fortsette å gjøre det, selv mot Premier League-klubben Tottenham.

Dette tror vi

Tottenham er fortsatt sterk offensiv gjennom Lucas, Bergwjin og andre spillere selv om Kane og Min-Son er borte. Tottenham spiller på hjemmebane og trenger å score mål for å få med seg et godt resultat til returen. Men vi skal ikke se bort ifra RB Leipzig som har fine kvaliteter over hele banen. De har scoret en del mål, og har et gjennomsnitt på 1 mål per kamp. Vi tror at begge lagene scorer i kveld og velger å tippe på oddsen hos NordicBet.

Vårt oddstips: Vi tror at begge lagene scorer i kveldens kamp med en odds på 1.59 hos NordicBet.