Arsenal vs. West Ham – Premier League oddstips

Arsenal vs. West Ham – Premier League oddstips

Det er Londonderby i kveld når Arsenal kolliderer med West Ham hjemme på Emirates. Laget fra den nordre delen av hovedstaden er i fin form og begynner å tilpasse seg under Arteta. West Ham derimot underpresterer betydelig. Kampen starter klokken 16.00.

Ikke medlems hos ComeOn enda? Vel, registrerer deg her!

Hjemmelaget Arsenal

Etter en fryktelig spennende og utmattende kamp i Europa League, måtte Arsenal til slutt innrømme å ha blitt beseiret over to møter mot greske Olympiakos, og dermed endte turen ovverraskende tidlig for fjorårets finalister. Til tross for tapet på overtid, er Arsenal i en veldig fin form i forkant av møtet mot West Ham. De begynner å levere under den nye treneren Arteta. Faktumet er at de ikke har tapt en eneste kamp etter fulltid siden desember.

Bortelaget West Ham

Ikke bare er det viktige poeng som står på spill i jakten på Europaplass for Arsenal, West Ham kommer også med et stort behov for poeng. London-laget gjør en skikkelig sesong i år. For øyeblikket er de på 16. plass på tabellen, noe som ikke er noe særlig bra når de heter West Ham United. Det å være på samme punkt som nedrykksområdet gjør dessuten neppe saken bedre. Laget trues av et nedrykk og må klare å finne seg et vendepunkt.

Dette tror vi

Arsenal har klart å løse spillet i fem av de siste syv kampene i Europa League og Premier League. Arsenal har vært innvolvert i 45 mål på fjorten hjemmekamper i ligaspillet denne sesongen. West Ham derimot har løst spillet i tre av de fire siste kampene, hvor de har et målgjennomsnitt på 4,25 mål på hver kamp. Vi tror at Arsenal vinner kampen i kveld mot West Ham. Vi velger å spille hos ComeOn. Husk at du kan tippe på liveodds også mens kampen er i gang.

Vårt oddstips: Vi tror at Arsenal vinner på hjemmebane i kveldens kamp mot West Ham med en odds på 1.64 hos ComeOn.

Team BettingSpesialisten