Lyon vs. Reims – Fransk League 1 oddstips

Lyon vs. Reims – Fransk League 1 oddstips

Mens fotballkamper over hele verden blir utsatt eller kansellert pga. coronaviruset, skal Lyon spillet mot Reims på hjemmebane i Frankrike i morgen kveld. Det er en tom arena som møter dem under fredagen. League 1 er den høyeste divisjonen i Frankrike. Bortelaget har gjort en riktig bra sesong dette året, og det blir en tøff oppgave for Lyon, og da med stor tanke på formen til laget.

Hent din oddsbonus her hos Betsafe!

Hjemmelaget Lyon

Lyon tapte den siste seriekampen mot Lille der noen svært viktige poeng sto på spill. For øyeblikket er de plassert på en syvende plass på tabellen i Ligue 1, en stillings som åpenbart ikke er godkjent når du heter Lyon. I ærlighetens navn har de ikke gjort en veldig god jobb denne sesongen, de har underprestert på hjemmebane og mangelen på spissen Depay er virkelig tydelig. Det blir et tøft møte mot Reims som har en sterk defensiv.

Bortelaget Reims

I likhet med den forrige sesongen har Reims gjort det veldig bra i år også. En femteplass i den franske, høyeste divisjonen for imponerende, men samtidig ikke overraskende med tanke på hvordan de har prestert. Reims er laget i Ligue 1 som har sluppet inn færrest mål, 21 stykker over 28 seriekamper. Det offensive arbeidet har visst ikke vært strålende, men det har ofte ikke vært nødvendig. De slipper inn veldig lite mål ig kommer til kampen med to mål bak seg på de fire siste kampene.

VI tror dette

Reims har en svært sterk defensiv og har gjort en svært god jobb denne sesongen med å ikke sleppe inn mange mål. Lyon derimot, har gjort en mye verre jobb og kommer til å slite under morgendagens kamp. Kampen starter klokken 20.45. Vi velger å tippe hos Betsafe.

Vi tror dette: Vi tror at Reims kommer til å vinne kampen mot Lyon med en odds på 4.70 hos Betsafe. Her er det mulig å gjøre gode penger altså!

Team BettingSpesialisten