Borussia Mönchengladbach vs Bayer Leverkusen – Bundesliga oddstips

Til glede for mange fotballtilhengere så ruller fotballen igjen i Tyskland. Denne helgen er det andre bølge etter at Bundesliga startet opp igjen. På Borussia Park er det klart for toppoppgjør når Borussia Mönchengladbach tar i mot Bayer Leverkusen. Vertene ligger på tredjeplass i serien og gjestene på femteplass. Dette er dermed en kamp som begge lagene ikke vil tape siden det er viktig å holde seg på topp fire for å sikre seg plassen i Champions League neste sesong. Kampen sparkes i gang på et folketomt stadion lørdag 23. mai klokken 15.30.  

Hent velkomstbonusen på opptil 3000 omsetningsfrie kroner hos LeoVegas

Hjemmelaget Borussia Mönhengladbach

Gladbach fikk en god start etter den lange pausen med en sterk 3-1-seier borte mot Eintracht Frankfurt forrige helg. De klatret dermed opp til tredjeplassen i Bundesliga med 52 poeng. Dette er en plass laget gjerne vil beholde etter denne serierunden. Vertene er i form om man regner med kampene før korona-pausen, med tre seire, en uavgjort og et tap på de siste fem kampene. Tapet kom borte mot Borussia Dortmund. 

Bortelaget Bayer Leverkusen 

Gjestene er også i slaget og står med fire seire på de fire siste kampene. Før disse ble det uavgjort borte mot RB Leipzig, så laget er i godt sig. Sist mandag vant de hele 4-1 borte mot Werder Bremen, og med sine 50 poeng ligger de nå på femteplass i ligaen. Det betyr at de dermed har los på den viktige 4-plassen med tanke på Champions League

Slik tenker vi

Dette kommer til å bli en tett og særdeles viktig kamp for begge lagene. Ingen vil tape, men likevel er ikke dette en kamp det lukter uavgjort av. Gladbach har tross alt fordelen av å spille hjemme på eget gress, og de scorer nok til å avgjøre dette. Vertene lager i snitt 2.3 mål hjemme, mens gjestende Leverkusen i snitt scorer 2.0 mål borte. Denne lille differansen tipper det hele i favør hjemmelaget. Derfor spiller vi på seier til hjemmelaget Mönchengladbach i oppgjøret mot Bayer Leverkusen til odds 2,40 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Borussia Mönchengladbach drar dette i land i denne tette kampen mot Leverkusen til 2.40 i odds hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten