Everton vs Liverpool – Premier League oddstips

Endelig er Premier League tilbake! Det var lenge uklart om, når og hvordan, men nå er alt på plass og målet er å få fullført 2019/2020-sesongen. Det betyr mange spennende oppgjør selv om alt vil foregå med tomme tribuner. Allerede på søndag er det en klassiker med Merseyside-derby når Liverpool gjester Everton. Kampen kan du se når den blåses i gang på Goodison Park klokken 20.00 21. juni. 

Klikk her for å besøke Betsson og hente din Betsson SPORT bonus

Hjemmelaget Everton

Det var lenge uklart om denne kampen skulle spilles på nøytral grunn siden den ble ansett som en høyrisikokamp. Ikke på grunn av tribunebråk, men frykt for at mange menneske vil samles utenfor stadion og flere andre steder i Liverpool.

Everton ligger på 12. plass i Premier League med 37 poeng når det gjenstår ni kamper, men har fremdeles sjansen på kvalifisering til Europa League grunnet situasjonen som har oppstått med Manchester City og europaspill. Før pausen ble det to seire, to tap og en uavgjort i de fem siste seriekampene. Et klart 4-0-tap borte mot Chelsea i den siste kampen, men før det 1-1 hjemme mot ManU.

Bortelaget Liverpool

Liverpool jakter sitt 19. seriemesterskap og har 82 poeng. Med 25 poeng ned til Manchester City kan det sikres i denne kampen om City taper mot Arsenal i onsdagskampen. Formen til Liverpool var ikke den beste før pausen, men det er ingenting som tilsier at de ikke er tilbake på bra nivå igjen som oddsen viser. I forrige seriekamp i desember vant de 5-2 hjemme. I mellomtiden har de også slått ut Everton i FA-cupen med 1-0 hjemme. 

Slik tenker vi

Dette er første gangen at «The Friendly Derby» går for tomme tribuner. Derfor blir det et historisk Merseyside-derby. Det blir også nok en kamp mellom de to ringrevene Carlo Ancelotti og Jürgen Klopp. Tradisjonelt lukter det litt uavgjort av denne kampen, og Everton har ikke vunnet en ligakamp hjemme mot Liverpool siden oktober 2010. Imidlertid scorer Liverpool flere mål enn Everton. Borte er snittet på 1.9 mål, mens Everton scorer 1.3 mål i snitt hjemme. Det tror vi avgjør kampen og derfor spiller vi på borteseier til Liverpool i oppgjøret mot Everton til 1,62 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Liverpool vinner borte mot Everton til 1,62 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten