Real Sociedad vs Real Madrid – La Liga oddstips

Spansk toppfotball ruller videre. Denne helgen er det storoppgjør i Baskerland når Real Madrid kommer på besøk. Et ekstra moment i denne kampen er at en av vertenes beste spillere er Real Madrids eiendom. Det er ikke annet å si enn at Martin Ødegaard har imponert for Real Sociedad denne sesongen. Vil han gjøre det samme på søndag når hovedstadslaget kommer på besøk til San Sebastin? Du kan se det hele når kampen blåses i gang på Anotea Stadion søndag 21. juni klokken 22.00. 

Klikk her for å besøke LeoVegas og hente din LeoVegas SPORT bonus

Hjemmelaget Real Sociedad

Real Sociead er et av overraskelseslagene i La Liga denne sesongen. Laget har vist mye god fotball. Tidvis særdeles god fotball. En medvirkende faktor er en ung nordmann på utlån fra Real Madrid. Martin Ødegaard har imponert i sin rolle med smarte pasninger, assists og scoringer. Mye av dette i tospann med svenske Alexander Isak. Det har resultert i 47 poeng og fjerdeplassen i serien. Det betyr Champions League neste sesong om de forsvarer plassen i serieavslutningen.

Det gikk litt trått i den første kampen etter Korona-pausen med uavgjort 1-1 hjemme mot Osasuna. Før pausen derimot ble det tre seire og et tap på de fire siste seriekampene. 1-0-tapet kom i bortekampen mot Barcelona.

Bortelaget Real Madrid

Real Madrid er bedre denne sesongen enn hva de viste i 2018/2019-sesongen. Laget ligger på andreplass i serien med 59 poeng, og selv om de ligger bak Barcelona har de fortsatt los på seriegull. Hvordan formen er får vi svar på på søndag. I forrige kamp ble det 3-1 hjemme mot Eibar, men før pausen var det to serietap samt en nødvendig 2-0-seier hjemme mot Barcelona. 

Slik tenker vi

Ekspertene tror på seier til Real Madrid som oddsen viser, men det er ikke sikkert at Real Sociedad anført av Martin Ødegaard ser det likedan. Sociedad slo ut Madrid med 4-3 borte i Copa del Rey i februar, mens seriekampen i november endte med 3-1-seier til Madrid. I forrige sesong vant Sociedad imidlertid begge kampene i La Liga, og det var før Ødegaard og Isak kom til klubben. Tungen på vektskålen i denne kampen kan rett og slett bli at Sociedad scorer i snitt 1.9 mål hjemme, mens Real Madrid scorer 1.7 borte. Derfor spiller vi på hjemmeseier til Real Sociedad i oppgjøret mot Real Madrid til 3,90 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Real Sociedad vinner hjemme mot Real Madrid til 3,90 i odds hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten