Arsenal vs Manchester City – FA-cup oddstips

Det er klart for den første semifinalen i FA-cupen når Arsenal og Manchester City møtes på lørdag. Dette er en kamp som begge lagene vil vinne, da en triumf i FA-cupen vil redde mye av sesongen. Spesielt for Arsenal som har hatt en skuffende sesong totalt sett. Hvordan det hele går kan du se når kampen blåses i gang på Emirates Stadium lørdag 18. juli klokken 20.45. 

Klikk her for å besøke LeoVegas og hente din LeoVegas SPORT bonus

Hjemmelaget Arsenal

Arsenal har en stolt historie når det gjelder FA-cupen. The Gunners er laget som har sikret seg troféet i denne turneringen flest ganger med 13 titler. Siste gang de vant var i 2017 da de slo Chelsea 2-1 i finalen. En FA-cupfinale og pokal nummer fjorten er det eneste som kan redde sesongen for Arsenal, for 2019-2020-sesongen har vært en begredelig affære i Premier League. En niendeplass er langt unna det klubben er vant til. Det virker nesten som at laget fra London har tatt Brexit på alvor, for det blir neppe spill i Europa neste sesong for fjorårets finalist i Europa League. 

Bortelaget Manchester City

City tar sølv i Premier League et hav bak suverene Liverpool, og har fremdeles sjansen til å hente sitt første trofé i Champions League. Samtidig har fjorårets FA-cupvinner lyst til å forsvare tittelen og ta hjem den 7. FA-cuppokalen. Det vil bety mye for sesongen i ettertid uansett hva som hender i CL når det skal avgjøres i Portugal i august. 

Slik tenker vi

Arsenal fikk en opptur i midtukekampen mot Liverpool, men det og hjemmebane holder neppe for Mikel Artetas mannskap. Pep Guardiolas menn har et godt tak på The Gunners. De fem siste møtene har endt med seire til City og hele 14-1 i målforskjell. Derfor spiller vi på borteseier til Manchester City i FA-cupens semifinale mot Arsenal til 1,33 i odds hos LeoVegas. (Hvis du synes dette er litt for lave odds til at det blir interessant, kan du heller spille på uavgjort ved pause og City-seier til spenstige 4,50 i odds.)

Vårt oddstips: City tar seg til finalen i FA-cupen ved å beseire Arsenal til 1,33 i odds hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten