AC Milan vs Atalanta – Serie A oddstips

Italienske Serie A nærmer seg avslutningen, men det er fremdeles nok av medaljer og viktige europacup-plasseringer å kjempe om. To av lagene som er med i dette racet er AC Milan og Atalanta. Det er derfor viktige poeng det skal kjempes om for begge lagene når Atalanta kommer til Milano og San Siro på fredag. Hvordan kamper ender får du med deg fra klokken 21.45 den 24. juli. 

Klikk her for å besøke Betsson og hente din Betsson SPORT bonus

Hjemmelaget AC Milan

Rossoneri er inne i en god periode og står med fire seire og en uavgjort på de fem siste kampene. I forrige serierunde slo de Juventus 4-2 hjemme og spilte 2-2 borte mot Napoli i kampen før det. Med tre kamper igjen har Milan 59 poeng og ligger på den viktige femteplassen som gir direkte plass i Europa League.  

Bortelaget Atalanta

Gjestene fra Bergamo ligger på andreplass i serien med 74 poeng, og har ennå med tre kamper igjen, en teoretisk sjanse til å ta igjen Juventus som har 80 poeng med en kamp mindre spilt. På de fem siste kampene er det blitt tre seire og to uavgjort. De er på mange måter seriens morsomste lag å se på og scorer mål i bøtter og spann. Hittil i 2019/2020-sesongen er det blitt hele 95 mål. Inter og Juve kommer nærmest med henholdsvis 74 og 72 scoringer. Forrige gang lagene møttes i desember vant Atalanta 5-0 hjemme i Bergamo, men oddsen tror ikke på så mange mål denne gangen.

Slik tenker vi

Atalanta er allerede sikret plass i Champions League neste år, men vil garantert spille for alle tre poengene og gå for en av medaljene i serien. Milan vil også ha full pott i denne kampen for å holde Roma og Napoli bak seg på tabellen. Atalanta er mestscorende i serien, men de to lagene har sluppet inn like mange mål med 44. Imidlertid har Milan scoret flere mål på de fem siste kampene, og fortsetter den trenden går Rossoneri seirende ut av denne duellen. Derfor spiller vi på hjemmeseier til AC Milan mot Atalanta til 2,95 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: AC Milan vinner hjemme mot Atalanta til 2,95 i odds hos Betsson

Team Bettingspesialisten