Lyon vs Bayern – Oddstips Champions League

Årets overraskelse mot årets maktdemonstrasjon blir satt opp mot hverandre i Lisboa onsdag. Det er Lyon som overraskende slo Manchester City i kvartfinalen etter en spektakulær innsats. Sluttresultatet ble 3-1 for franskmennene. Det er franskmenn som venter i finalen, men oddsen taler ikke for en full fransk finale. I stedet er det tyske Bayern München som er klare favoritter til finaleplassen. 8-2 mot Barcelona i kvartfinalen er et bevis på hvor de tyske mesterne står akkurat nå. Alt annet enn PSG mot Bayern i finalen ville være en stor sensasjon.

Få din velkomstbonus hos Betsson

Hjemmelaget Lyon

Ettersom kampen spilles i Lisboa er ingen av lagene hjemmelag, men det er Lyon som er først i henhold til spillplanen. Franskmennene har imponert mye under sluttspillet i Champions League. De slo først ut Juventus før de slo Pep Guardiolas Manchester City åtte dager senere. En imponerende prestasjon, men spørsmålet er om det er nok mot den store favoritten Bayern?

Bortelaget Bayern München

De tyske mesterne Bayern München har ikke tapt en konkurransedyktig kamp siden desember. Før det ufrivillige oppholdet på grunn av Covid-19 hadde Bayern 10 seire og 1 uavgjort i de 11 kampene før pause. Siden ligaen startet på nytt i mai, har laget vunnet alle kamper, alle turneringer inkludert. De vant 9 av 9 seriekamper, tok med seg pokalen hjem i den tyske cupen etter seier mot Frankfurt og Leverkusen. I tillegg har de slått Chelsea 4-1 og Barcelona 8-2 i Champions League. Den tyske giganten ser ut til å storme en tredobling.

Slik tenker vi

Vi tror Bayern vinner, men oddsen på 1,25 har ingen spillverdi. Den tyske maskinen er kanskje klare favoritter, men å holde nullen er ikke noe de vanligvis gjør. I de siste fem kampene har de bare holdt nullen én gang, og det er farlig mot et Lyon som har scoret i alle CL-kamper bortsett fra én. Derfor spiller vi ar begge lagene kommer til å score og får oddsen 1,73 hos Betsson.

Vårt oddstips: Begge lag scorer i semifinalen mellom Lyon – Bayern München til odds 1.73

Team Bettingspesialisten