Granada vs Molde – Odds tips for Europa League

Molde gikk overraskende videre til åttendedelsfinalen i Europa League etter å ha slått Hoffenheim. Mange trodde ikke dette etter 3-3 hjemme i det første møtet, men en utrolig opptreden i Tyskland sikret seieren med 2-0 og nå venter spanske Granada i åttendedelsfinalen. Molde er klare underdogs mot et spansk lag som slo Napoli i åttendedelsfinalen. Kan den norske serietoperen gjøre en annen sterk innsats mot kvalifisert motstand, eller er det nå eventyret slutter. Hvis Molde kan gi et godt resultat til Trondheim, ville det vært enormt imponerende.

Få velkomstbonusen din på Betser

Granada har en ganske svak form

Granada er selvfølgelig et veldig bra lag og ligger på tiendeplass i La Liga, men har sjansen til å nå Europa neste sesong, ettersom det bare er fire poeng opp til plassen som gir kamper i Europa League. Imidlertid har laget tre tap de siste fire kampene. Samtidig klarte Granada å slå italienske Napoli i åttendedelsfinalen og har et mye bedre lag enn motstanderen.

Kan Molde overraske igjen?

Ikke mange hadde trodd at Molde skulle gå videre etter 3-3 i det første møtet hjemme mot Hoffenheim. Men Trondheim-klubben viste at de er et lag å regne med og vant 2-0 på PreZero Arena i Sinsheim. Ulland-Andersen scoret to mål og ble den store helten. Nå kreves det imidlertid et nytt steg opp for klubben hvis de skal kunne true Granada over to kamper, men oddsen er imot dem. I det første møtet forventer vi en defensiv tilnærming fra Erling Moe.

Kan være en målrettet kamp mellom to gode lag

Det har vært mange mål i kampene Molde spilte, og det samme gjelder Granada. At det ville være en seier for Molde er ikke noe vi tør håpe på, men på den annen side kan det være en målrik kamp og forhåpentligvis kan Molde få et viktig borte mål. Vi tror det kan være mange mål og spiller derfor over 2,5 mål til odds 1,73 på Betser.

Vårt oddstips: Over 2,5 mål i kampen mellom Granada og Molde til odds på 1,73 på Betser

Team Bettingspesialisten