Champions League-finalen 2021 – Man City vs Chelsea

Manchester City vil prøve å ta sin første store europeiske tittel noensinne når de spiller i Champions League-finalen for første gang. Motstanderne som vil forhindre Pep Guardiolas menn er Chelsea, som noe overraskende kom seg helt til finalen. Det er bemerkelsesverdig hvor mye bedre Chelsea har blitt siden Frank Lampard ble sparket og Thomas Tuschel overtok som sjefstrener.

Få din velkomstbonus på LeoVegas i dag

Manchester City skal kunne vinne

Hvis vi ser på oddsen, er det Manchester City som er ganske klare favoritter til å vinne kampen. De har de beste startelvene av de to lagene og har en trener som har vunnet turneringen før. Det som taler mot laget er at de tapte mot Chelsea i FA Cup og Premier League. Men Pep er en mester i finale, og det er mye som tyder på at han vil lykkes med å lede City til nok en tung tittel denne sesongen. De har tidligere vunnet Premier League og Carabao Cup.

Kan Chelsea vinne over Man City?

Thomas Tuschel var i finalen allerede forrige sesong, denne gangen med PSG. Nå har han uventet ledet Chelsea til finalen i verdens fineste klubblagsturnering. Spørsmålet er om han kan lykkes med å vinne finalen denne gangen. Da laget møtte Leicester i FA-cupfinalen, var det tap og Tuschel har ingen god statistikk i store finaler. Men han har god statistikk mot Pep Guardiola, som han muligens kan ha nytte av.

Vi tror Man City vinner til slutt

Selv om det kan være jevnere enn oddsen viser, tror vi Man City har det som trengs for å vinne Champions League 2021. De har et lag fullt av spillertyper som kan avgjøre en finale, og vi tror det blir den avgjørende avgjørelsen. Vi tror at Man City vil avgjøre på ordinær tid og derfor spille dem som vinnerne over Chelsea i Champions League-finalen til odds 1,85 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Man City vinner over Chelsea i CL-finalen til odds 1,85 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten