Ukraina – Østerrike – Oddstips fotball-EM 2021

Gruppe C avgjøres, og det er Nederland som er klare gruppevinnere etter to seire av to mulige. Lagene de beseiret venter nå i et spennende møte om andreplassen. Både Østerrike og Ukraina har vunnet mot Nord-Makedonia og står på tre poeng. Laget som vinner kampen blir nummer to i gruppe C og er dermed 100% klar for sluttspill.

Få din betting bonus på 500% på ComeOn i dag

Kan Ukraina ta en ny seier?

Ifølge oddsen ser kampen mellom Ukraina og Østerrike ut til å være ekstremt jevn. Det er ikke så rart ettersom begge lagene har spilt identisk under EM 2021 så langt. Ukraina har imidlertid et bedre lag og startet med å spille 2-3 mot Nederland. Men de plukket opp 0-2 til 2-2 og var nær å få poeng. Mot Nord-Makedonia var det ingen diskusjon, men Ukraina vant klart 2-1, men burde ha brakt mer.

Østerrike har et godt lag

Østerrike startet med en solid seier mot Nord-Makedonia i en kamp som endte 3-1 i gruppe C. Men mot Nederland hadde de ingen sjanse, og tapte 0-2. Dette betyr at laget nå må vinne mot Ukraina for å bli nummer to i gruppen. Skulle det bli uavgjort, vil Ukraina gå videre ettersom de scoret flere mål i turneringen.

En jevn kamp mellom to lag som ikke vil risikere noe

Et tap for et av lagene betyr at de står på tre poeng. Det er ingen garanti for å komme videre. Imidlertid er uavgjort nok da fire poeng absolutt er nok til å bli en av de beste gruppetre. Men vi tror fortsatt at Ukraina er et bedre lag som har fått tillit etter seieren sist. Derfor spiller vi Ukraina som vinner og får oddsen 3.60 på ComeOn.

Vårt oddstips: Ukraina vinner over Østerrike til odds 3,60 på ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Spill på EM på ComeOn og hent en velkomstbonus i dag