Servette mot Molde – Oddstips kval til Europa Conference League

Molde har begynt å finne formen sin ordentlig og nærmer seg gruppespill i den nye turneringen Europa Conference League. Etter 3-0 hjemme mot Servette i første kamp er det nå en god situasjon før returen. I tillegg leder Molde Eliteserien og derfor kan det bli en morsom sesong for laget som lyktes i fjorårets Europa League. Men da kreves det gruppespill, noe som ikke burde være et problem for den norske klubben. Får de nok et godt resultat mot Servette?

Få din velkomstbonus på ComeOn

Servette har en tøff ulempe

Den sveitsiske klubben Servette har nettopp startet sesongen. Den første kampen ble spilt i Norge mot Molde. 0-3 gjør det veldig tøft å gå videre til den nye turneringen i Europa. Men i serien startet Servette med 2-1-seier og oddsen sier at de kan få ny seier mot Molde. Men at de skulle vinne 3-0 og ta kampen til ekstraomganger, synes vi er usannsynlig.

Molde ser sterkt ut i Norge og Europa

Vi husker alle hvordan det gikk for Molde i Europa League forrige sesong. Et sted i åttendedelsfinalen var mildt sagt imponerende. Nå er laget på vei til å vinne Eliteserien og kan derfor kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Men først må de kvalifisere seg til Europa Conference League, og det har gått bra så langt. 3-0 mot Servette betyr at startposisjonen ikke kunne vært mye bedre.

Blir jevnere enn i forrige kamp

Som oddsen viser, bør det være en jevnere kamp enn forrige gang. Molde vant da 3-0 men nå er det sveitserne som har hjemmebane. Det skal bety en jevnere kamp, ​​selv om det er vanskelig å se Servette snu dette. Men vi tror faktisk det kan være så jevnt at kampen ender uavgjort, som vi spiller til odds 3,65 på ComeOn.

Vårt oddstips: Den andre kampen mellom Servette og Molde ender uavgjort til odds 3,65 på ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en bonus på ComeOn og odds på Europa Conference League