Tottenham mot Manchester City – Oddstips Premier League 2021/22

Det er på tide at Premier League starter igjen, og den mest spennende kampen er definitivt den mellom Tottenham og Manchester City som spilles på søndag. Man City er klare favoritter, men det skal også spilles 90 minutter før vi har en vinner. Tottenham har hatt en god pre-season hvor de ikke har tapt en kamp. Men nå venter tøffere motstand når Manchester City er opposisjonen.

Få din velkomstbonus på LeoVegas

Tottenham har hatt en turbulent førsesong

Tottenham hadde en svak sesong i fjor i Premier League. Før denne sesongen handler alt om Harry Kane som sies å ville forlate klubben. Det har gått rykter om Manchester City som skal ha lagt flere bud, men fått avslag. Nå møter Kane City, og det gjenstår å se om han har riktig fokus.

Manchester City vant ligaen i overlegen stil sist gang

De regjerende mesterne Manchester City er ganske klare favoritter til å vinne mot Tottenham i henhold til oddsen, men også til å vinne hele Premier League. Men da kreves det at laget fortsetter å prestere godt gjennom sesongen, noe som var tilfellet i 2020/21. Nå har de rekruttert Jack Graelish for over en milliard kroner i det som er Premier Leagues dyreste signering gjennom tidene. Med Kevin de Bruyne skadet, kan det nye oppkjøpet få spilletid allerede i premieren. To andre spillere som ikke er tilgjengelige er Phil Foden og Delap.

City tar med seg seieren i premieren

Selv om Tottenham kan overraske, synes vi Manchester City er sterke nok til ikke å vinne kampen. De har ikke mistet en eneste viktig spiller og samtidig hentet inn Graelish. Nå ryktes det at de vil hente inn Harry Kane også, men det gjenstår å se. Oddsen viser for en seier for City, som vi tror vil skje. Derfor spiller vi Man City som vinner borte mot Tottenham til odds 1,60 på LeoVegas.

Vårt oddstips: Manchester City vinner mot Tottenham til odds 1.60 på LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus for odds på LeoVegas og odds på Premier League