Liverpool vs Chelsea – Oddstips Premier League

For en helg vi har foran oss i Premier League. Ikke bare vil Manchester City møte Arsenal, mange gleder seg nok enda mer til møtet mellom Liverpool og Chelsea. Disse to klubbene er favorittene til å utfordre Manchester City om ligatittelen. Begge lag har også vunnet sine to første kamper og er 5-0 i målforskjell etter to spilt runder. Forvent en interessant kamp mellom to dyktige lag.

Få en velkomstbonus på ComeOn i dag

Liverpool har startet sterkt

Mesteren fra 2019/20 har hatt en sterk start på sesongen i årets Premier League. En seier borte mot Norwich med 3-0 i premieren ble fulgt av 2-0 mot Burnley i kamp nummer to. Liverpool hadde en tøff sesong sist, men sørget for å komme til topp 4 og dermed spille i Champions League i år. Nå er van Dijk også tilbake, noe som får forsvar til å se mye sterkere ut igjen. Disse to nullene er bevis på det.

Chelsea har også kommet godt i gang

London-klubben Chelsea vant Champions League forrige sesong og nådde finalen i FA-cupen og men tapte. Denne sesongen startet klubben med å først vinne den europeiske supercupen mot Villarreal etter straffer. Siden den gang har laget vunnet mot Crystal Palace og Arsenal under starten av Premier League. Romelu Lukaku, som ble rekruttert av klubben fra Inter, presenterte seg direkte mot Arsenal ved å score mål i sin første kamp.

Hvem vinner toppmøtet?

Det er alltid usikkert når Liverpool og Chelsea møtes. Liverpool har vunnet de tre siste seriekampene mellom lagene. Men det er et helt annet Chelsea nå enn da lagene møttes i mars tidligere i år. Chelsea har et bedre lag, men fremfor alt en bedre trener enn den siste kampen mellom lagene. Vi tror på en veldig jevn kamp, ​​noe oddsen også viser. Til slutt tror vi at det vil være så jevnt at det er umulig å skille de to lagene. Derfor spiller vi uavgjort i kampen mellom Liverpool og Chelsea og får oddsen 3,50 på ComeOn.

Vårt oddstips: Kampen mellom Liverpool og Chelsea ender uavgjort til odds 3,50 på ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra ComeOn og sats på Premier League