Norwich vs Liverpool – Oddstips Premier League

Det er tid for premierehelg i Premier League og nykommeren Norwich starter på den tøffeste måten når Liverpool venter på Carrow Road. Norwich har også ikke færre enn ni spillere som er ute på grunn av sykdom, men som fortsatt forventes å kunne stille med et anstendig lag. For Liverpool vil det være mulig å klare seg uten Andrew Robertson som skadet seg i siste treningskamp før seriestarten. Holder favoritten Liverpool, eller vil nykommeren Norwich overraske?

Få din oddsbonus på 1000 kroner hos Nordicbet

Norwich er tilbake i Premier League

Etter noen år i Championship, er Norwich tilbake i Premier League sesongen 2021/22. Men laget forventes å få det tøft og tippes på bunnen. I treningskampen mot Newcastle før seriestarten tapte laget 0-3 og det blir vanskelig å bli for laget i henhold til oddsen.

Hvordan har Liverpool det i år?

Liverpool endte fjerde forrige sesong etter å ha vunnet Premier League 2019/20. Forrige sesong savnet de Van Dijk som nå er tilbake. Vil Liverpool klare å utfordre City om tittelen i år? Det gjenstår å se, men de har et godt lag og har hentet Konaté fra RB Leipzig. Derfor er det sannsynligvis bedre enn fjerdeplassen som var tilfelle forrige sesong.

Vi tror på en borteseier i det første møtet

Det er alltid usikkert i premieren, men Liverpool har sett sterkt ut på pre-season. Laget har vunnet mot Bologna x2 og Osasuna og spillt uavgjort mot Atletic Bilbao. Jürgen Klopp har sin beste forsvarsspiller tilbake, noe som kan rekke langt. Norwich har også halve laget borte på grunn av sykdom og tippes på å komme sist i ligaen. Derfor spiller vi Liverpool som vinner borte mot Norwich til odds 1,33 på Nordicbet.

Vårt oddstips: Liverpool vinner borte mot Norwich til odds 1.33 på Nordicbet

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus og oppdag betting på Premier League på Nordicbet