Napoli vs Juventus – Oddstips Serie A

Napoli og Juventus møtes på Stadio Diego Armando Maradona i Napoli, og det er hjemmelaget som er favoritter. Juventus har hatt en fryktelig start på sesongen med uavgjort mot Udinese og tap hjemme mot Empoli. Napoli, derimot, har startet sesongen sterkt med to strake seire. Juventus mangler alle sine søramerikanske spillere som har vært på landslagsoppdrag, og inkluderer stjerner som Dybala, Danilo, Cuadrado og Alex Sandro. Kan de true et Napoli som er i gang?

Få en velkomstbonus fra Betsson i dag

Napoli har startet sterkt

Forrige sesong hadde Napoli en tøff tid og var ikke i kamp om gullet eller Champions League. Nå har laget fått en flott start på sesongen med seire mot både Venezia og Genova. Dette betyr at laget sammen med Lazio, Roma, Inter og AC Milan har tatt maksimalt antall poeng etter to runder i Serie A. En seier mot Juventus ville være bra, og de tre siste møtene mellom lagene i Napoli har Napoli vunnet kampen.

Juventus trenger seier

Allegri er tilbake som trener, men har ikke hatt en god start på sesongen. Bare ett poeng i de to innledende kampene betyr at laget begynner å få et krisestempel over seg selv. Spesielt med tanke på hvilke motstandere laget møtte. Nå venter en tøff kamp i Serie A mot et lag som Juventus hatt det vanskelig mot på bortebane. Ifølge oddsen er Napoli også favoritter, noe som vanligvis ikke er tilfelle når lagene møtes.

Juventus blir fortsatt tøft

Juventus har det vanligvis vanskelig i Napoli og med tanke på alle spillerne som mangler, blir det enda tøffere. Laget er ikke gjenkjennelig og har også mistet Cristiano Ronaldo. Av denne grunn blir det vanskelig, og vi tror hjemmelaget tar alle tre poengene. Derfor spiller vi Napoli som vinner til odds 2,40 på Betsson.

Vårt oddstips: Napoli vinner imot Juventus til odds 2,40 på Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en oddsbonus fra Betsson og oddse på Serie A.